Florbalistky Slavie VŠ Plzeň vyloupily jižní Čechy a vrací se s plným bodovým ziskem

Prvoligový florbalový tým žen Slavie VŠ Plzeň odehrál o víkendu dvě soutěžní utkání na jihu Čech, která zvládl s impozantním celkovým skóre 17:2 a nadále se drží na skvělém druhém místě prvoligové tabulky.

Cílená propagace v Plzni

V sobotu plzeňská děvčata zavítala do haly sedmého týmu prvoligové soutěže FBC UNITED České Budějovice. Hned od začátku utkání šly důsledně za svým cílem a dostaly domácí hráčky pod velký tlak a již ve třetí minutě se dostaly do vedení 1:0. Slávistky nadále pokračovaly v soustředěném výkonu, perfektně zdvojovaly soupeřky po celém hřišti, což vedlo k dalším dvěma gólům v českobudějovické síti. První třetina tak skončila 3:0 ve prospěch hostujících hráček. Ani v dalších dvou třetinách se obraz hry nezměnil. Plzeňanky stupňovaly tempo hry a domácí hráčky zaostávaly jak herně, tak i fyzicky. Druhá i třetí třetina skončila stejným skóre 4:1 pro plzeňské florbalistky. Porazily tak své českobudějovické soupeřky drtivým poměrem 11:2, po třetinách 3:0; 4:1 a 4:1.
V neděli odpoledne zavítala slávistická děvčata do Sezimova Ústí, kde svoje domácí utkání hraje tým SK Domeček DDM Banes Soběslav. První třetina utkání byla zajímavá a diváci byli svědky mnoha útočných akcí, ve kterých byl ovšem úspěšnější plzeňský tým, který po zásluze tuto zahajovací třetinu vyhrál 2:0. Ve druhé třetině se hra vyrovnala, ale také velmi vyostřila. Přesto se Plzeňankám podařilo vsítit branku a tím vyhrát i druhou třetinu 1:0. Ve třetí třetině se tempo hry ještě vystupňovalo, ale až na pár výjimek měl plzeňský tým zápas pod kontrolou, podařilo se mu vsítit další tři branky a po zásluze v tomto zápase zvítězil 6:0, po třetinách 2:0; 1:0 a 3:0. 

Utkání s týmem SK Domeček DDM Banes Soběslav zhodnotil trenér Slávistek Jan Kuncl: "Jsme rádi, že jsme zvládli dnešní bojovné utkání. Postupně jsme navyšovali náš náskok a s trochou štěstí jsme žádný gól neinkasovali. Děkuji svému týmu za dobře zvládnutý zápas."
 
Florbalistky Slavie VŠ Plzeň přivezly z jihu Čech plný bodový zisk a pojistily si tak druhé místo v prvoligové tabulce. Příští týden změří své síly v Praze s vedoucím týmem soutěže FbC Panthers, který v lednu na domácí palubovce porazily. Doma se se svým příznivcům opět představí 28. února v utkání s brněnskými Bulldogs a 1. března s Teiwaz Hranice.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 10.02.2015 03:55



3 +
 
Nový Superb

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka