Mladí florbalisté budou o víkendu bojovat o Pohár starosty Městského obvodu Plzeň 3

V hale Slávie VŠ Plzeň se v sobotu 16. a v neděli 17. září uskuteční 2. ročník florbalového turnaje přípravek, elévů a mladších žáků o Pohár starosty Městského obvodu Plzeň 3. Organizátoři turnaje Florbalová škola Plzeň, FBŠ Slavia Plzeň a Městský obvod Plzeň 3 si slibují hojnou účast žákovských družstev.

Cílená propagace v Plzni

„Snažíme se vyplnit malým florbalistům časový prostor a umožnit týmům předsoutěžní rozehrání, neboť v tomto podzimním termínu před zahájením dlouhodobých soutěží není podobných turnajů nikdy dost. Rádi bychom, aby se tento turnaj stal nejen tradiční, ale hlavně vyhledávanou událostí, kam se budou všichni těšit a také rádi vracet“, prozradil jeden z organizátorů Roman Surák z Florbalové školy Plzeň. „V sobotu nastoupí kategorie „Přípravka“ a „Elévové“, v neděli pak vstoupí do turnaje kategorie „Mladší žáci“, dodal Roman Surák.

Tři nejlepší týmy z každé kategorie obdrží medaile, diplom a pohár. Oceněn bude nejlepší hráč turnaje, nejlepší brankář a také nejužitečnější hráč. Vyhlášena bude také cena fair play. 

„Florbal je sportem, který je mezi mládeží oblíben a v našem regionu se dynamicky rozvíjí. Proto jsme rádi, že jsme mohli dětský turnaj podpořit a organizátorům pomoci“, říká starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer, který nad celým turnajem převzal záštitu.

Turnaj začíná v sobotu v 9:00 hodin  a v neděli ve 13:20 hodin odpoledne.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
16.09.2016 12:20



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka