Žáci z 33. ZŠ v Plzni opět bodují ve sportovních soutěžích, teď ve florbalu

Žáci plzeňské 33. ZŠ, která sídlí v ulici T. Brzkové ve Skvrňanech, sklízí jeden sportovní úspěch za druhým. Ten poslední si vybojovali hráči florbalového týmu. V republikovém finále Sportovní ligy ZŠ ve florbalu o Pohár ministryně školství.

Cílená propagace v Plzni

Tam se mladí sportovci statečně probili přes všechna vyřazovací kola a mohli se tak pokusit obhájit vítězství z loňského roku.

Finálový zápas proti ZŠ Přerov byl paradoxně výsledkově nejsnazší, i když soupeř byl velice kvalitní a hrál rychlý a kontaktní florbal. Kombinační hrou se plzeňskému týmu podařilo eliminovat jeho silné stránky a s přehledem zvítězit 5:1. Potřetí za sebou tak mohli florbalisté 33. ZŠ v Plzni slavit zlatou medaili.

Úspěch hráčů, ale i trenérů, přišel na půdu školy ocenit také starosta Městského obvodu Plzeň 3 Radislav Neubauer.

"Jsem opravdu pyšný na úspěchy 33. základní školy. Děkuji mladým florbalistům za skvělou reprezentaci města, obvodu i samotné školy, a přeji jim, aby je sport i nadále bavil a toto vítězství nebylo zdaleka poslední," poblahopřál chlapcům starosta a předal jim i drobné dárky.

Hráči vítězného týmu: Pour Tomáš, Lehečka Kryštof, Tábořík Filip, Hašek Adam, Myška Jan, Bártík Tomáš, Haltuf Michael, Vlček Tomáš, Voříšek Tomáš, Mikolášek Jakub, Šik Filip, Šrámek Matěj, Bezděk Martin, Buranský František, Linka Tomáš.

Trenéři vítězného týmu: Šrámek Josef, Voříšek Martin, Tábořík Petr


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 02.06.2016 04:58



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka