HC Škoda Plzeň k uzavření kotle disciplinárkou: Podáváme odpor

Na základě rozhodnutí ředitele disciplinární komise Karla Holého ze dne 1. února musí klub HC Škoda Plzeň uzavřít sektor 112 na nadcházející domácí utkání.

Jarní servisní akce AUTO CB

Trest je udělen za vulgární a urážlivé skandování fanoušků při utkání s Mladou Boleslaví v úterý 30. 01. 2018. Klub už dostal několikrát finanční postih a podmínečné uzavření sektoru kotle do 5. února. Situaci s fanoušky intenzivně řeší po celou sezonu, vkládá energii i finance do kampaně Fandíme slušně, s fanoušky komunikuje a naposledy přistoupil i k osobnímu apelu hráčů a vysvětlením celé situace osobním dopisem fanouškům.

Klub HC Škoda rozhodnutí disciplinární komise respektuje, avšak neztotožňuje se s ním. „Není řešením vyhánět fanoušky hokeje ze stadionů uzavíráním celých sektorů,“  říká generální manažer Martin Straka a dodává „že s vulgaritami také nesouhlasí, ale fanoušků klubu si váží“.

Organizační pokyny v souvislosti s uzavřením sektoru 112 na nedělní zápas s Chomutovem budou zveřejněny na  internetových stránkách HC Škoda Plzeň.  

AKTUALIZACE 2.2. 17.00

"Vedení HC Škoda Plzeň se dnes rozhodlo, po zvážení všech možných dopadů při realizaci trestu Disciplinární komise ELH – uzavření sektoru 112 na nedělní utkání proti Chomutovu 4.2., podat proti tomuto rozhodnutí odpor. Přestože podání odporu proti tomuto rozhodnutí nemá odkladný účinek, věří, že se jím bude Disciplinární komise operativně zabývat."


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka