Hvězdami nabitý kalendář Time zve na páteční party

Projekt kalendáře TIME 2016, pro který známé osobnosti nafotily vysněná povolání onkologicky nemocných dětí, vyvrcholí na charitativní party. Moderuje Lucie Křížková.

Cílená propagace v Plzni

Martin Stránský, Pavel Horváth, Mahulena Bočanová a další známé tváře ztělesnily na fotografiích Ivana Mladenova vysněná povolání malých pacientů onkologického oddělení Fakultní nemocnice v Plzni. Výsledkem je unikátní kalendář s názvem TIME 2016 a také putovní výstava velkoformátových fotografií. Ta svoji pouť uzavře 9. 12. na Design Block Party v hotelu Golden Fish v Plzni, kde bude možné některé z fotografií vydražit. Výtěžek z projektu získá Nadační fond Šance onkoláčkům.

Cílem akce je pomoci rodinám onkologicky nemocných dětí, které i po skončení léčby potřebují nakupovat přípravky na zvýšení imunity, speciální zdravotní pomůcky a hygienické potřeby. Za projektem TIME – Daruj čas stojí trojice přátel – pěvkyně Jana Marie Kateřina Korbelová, vizážistka a stylistka Dita Bezděková a fotograf Ivan Mladenov.

V kalendáři figurují: herec Martin Stránský jako záchranář, fotbalista Pavel Horváth jako kuchař, herečka Mahulena Bočanová jako zpěvačka, z hokejisty Ryana Hollwega se stal rytíř a modelka Gabriela Dvořáková – Bártová se vyfotila jako paní učitelka. Lucie Křížková se na stránkách kalendáře představuje ve své skutečné roli modelky, zpěvák Marek Ztracený se posadil za bubny a herečka Dana Verzichová se stala zdravotní sestřičkou, stejně jako v seriálu. „Role jsme vybírali podle založení fotografovaných osobností – například Míra Hejda má blízko k autům, Báru Munzarovou známe jako seriálovou lékařku a Jaro Smejkal je fanoušek Hvězdných válek. Jen Martin Straka má prý ke kutilovi daleko,“ říká Dita Bezděková. Strážný anděl kalendáře má tvář herečky a moderátorky Taťány Krchovové a nechybí ani fotografie dětí, jejichž přání jednotlivé snímky inspirovala. Titulní stranu zdobí trojice Andílků  - dívek ze stejnojmenného  pěveckého sboru Jany Marie Kateřiny Korbelové.

Design Block Party pátek 9. 12. od 19:00, Golden Fish, U Borského parku 27

Večer na téma „matka a dítě“ zpestří módní přehlídka pražské návrhářky Terezy Sabáčkové, při níž si svůj sen být modelkou splní holčička Eliška. Spolu s profesionálními modelkami se projde po mole ve společenských a svatebních šatech. Setká se i s Lucií Křížkovou, která její vysněné povolání ztvárnila v kalendáři TIME 2016. Lucie Křížková také bude celým večerem provázet. Návštěvníci se mohou těšit i na hudbu kapely New Life, ukázku slam poetry, vlasovou show či prodejní výstavu luxusních doplňků.

Vstupenky jsou k dostání v kadeřnictví Design Block, Smetanovy sady 11, telefon: 728 278 276.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka