Hypotéky bez registru v Plzni

Nechcete se bance zpovídat z toho, kolik vyděláváte? Přesto byste si rádi půjčili peníze za výhodných podmínek? Řešením může být férová nebankovní hypotéka bez doložení příjmů.

Cílená propagace v Plzni

Výhody půjčky bez doložení příjmů

Starosti s doložením příjmu můžete klidně hodit za hlavu. V Gave finance vám poskytnou výhodnou nebankovní hypotéku bez registru a bez prokazování příjmů. Jinými slovy, nemusíte shánět zbytečná razítka, potvrzení o příjmech nebo ukazovat daňové přiznání. To vše jen zbytečná byrokracie, která vyřízení půjčky nepříjemně prodlužuje. Hypotéku od Gave finance můžete vyřídit během pár minut a do 3 dnů můžete mít peníze na vašem účtě.

Kdo by si nechtěl odpustit cestu do mzdové účtárny, když to jde i bez ní? V Gave finance nemusíte prokazovat příjem a přitom získáte hypotéku za výhodných podmínek. Naše hypotéka je tzv. americká nebankovní hypotéka, což je typ půjčky s velmi zajímavým úročením. Jedná se neúčelový úvěr zajištěný nemovitostí. Zažádejte si u nás o americkou nebankovní hypotéku!

Banky jsou konzervativní

Hypotéky bez doložení příjmů jsou v dnešní době žádaným produktem, který však nabízí téměř výhradně nebankovní společnosti. Banky jsou v tomto ohledu velmi opatrné a konzervativní a výše příjmu představuje důležitý faktor při rozhodování, zda vám úvěr bude či nebude schválen. Přísným byrokratickým sítem však často neprojdou i ti, kteří by úvěr mohli v klidu splácet, jen ho nemůžou papírově doložit. Příkladem jsou živnostníci, začínající podnikatelé, pracovníci v pohostinství či profesionální řidiči. Právě pro ně je americká nebankovní hypotéka skvělou alternativou. Nepotřebujete ani ručitele nebo bezchybnou platební morálku. Získání půjčky už zkrátka nemůže být snažší!

Máte zájem o hypotéku bez registru? Kontaktujte Gave-Finance!

KONTAKTY:
Adresa: nám. Míru 2363/10, 301 00 Plzeň 3-Jižní Předměstí
Telefon: +420 608 332 821
E-mail: gave1@seznam.cz
Web: www.gave-finance.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka