Jazz bez hranic přiváží do Plzně nositele Grammy

Jazz bez hranic startuje jarní část svého dvanáctého ročníku a hned s velkou hvězdou. V úterý 28. února vystoupí v Domě hudby v Plzni spoluhráč Milese Davise, post bopový saxofonista a flétnista Kenny Garrett.

Cílená propagace v Plzni

„Kenny Garret je jedním z nejlepších jazzmanů své generace. Jeho hvězdná kariéra trvá už více než třicet let a může se pochlubit i Cenou Grammy. Je desátým laureátem tohoto ocenění, kterého Jazz bez hranic do Plzně přiváží,“ říká producent JAZZU BEZ HRANIC Ivan Slabý. The Kenny Garrett Quintet vystoupí v Plzni ve složení Kenny Garrett, Concoran Holt (kontrabas), Vernell Brown (piano), Marcus Baylor (bicí) a Rudy Bird (perkuse). 

 Další koncerty vynikajících jazzmanů nabídne JAZZ BEZ HRANIC ještě o pár dnů dříve. Druhého února si plzeňská blues funková formace Five River Blues Band pozvala do svého tradičního Večera s blues skvělou skotskou kapelu Gerry Jablonski &  The Electric Band. Její muzika je doslova návyková: stačí pár taktů a posluchači jí zcela propadnou. 

 O pět dnů později, 7. února, se v Anděl Music Baru koná další Večer s jam session, jehož hostem tentokrát bude vynikající americký zpěvák R&B Chuck Wansley v doprovodu české kapely. Po koncertě se bude konat jam session. 

 S novým školním pololetím pokračuje JAZZ BEZ HRANIC také s pravidelnými kurzy swingových tanců a nabízí už tři pokročilostní úrovně: pro úplné začátečníky, začátečníky a mírně pokročilé. Lekce se konají v úterý a ve středu v KD JAS v Plzni na Slovanech.

Vstupenky v předprodeji na Plzeňské vstupence a v obvyklých předprodejích. Více info na www.jazzbezhranic.com. Informace o swingových lekcích na tel.: 724 317 539.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka