Prožít advent s jazzem a darovat ho i k Vánocům, taková je nabídka Jazzu bez hranic

V pátek začal předprodej vstupenek na koncert vynikajícího post bopového altsaxofonisty a flétnisty Kennyho Garretta. Se svým kvintetem vystoupí v Domě hudby 28. února 2017.

Cílená propagace v Plzni

Český rozhlas Jazz vyhlásil nové album Kennyho Garretta  Do Your Dance! albem týdne a JAZZ BEZ HRANIC dává šanci poslechnout si jeho skladby naživo. Poslední únorový den přiváží do Domu hudby koncert jeho kvintetu, jehož hlavní náplní budou i skladby z tohoto alba. 

„Kolem sebe vidím lidi lačné po hudbě, při níž můžou tančit a dát tak průchod svým emocím,“ uvedl Kenny Garrett v komentáři ke svému novému albu. Desku Do Your Dance! proto zaplnil pestrým mixem tanečních rytmů od calypsa přes brazilskou bossa novu až po hip hop.

The Kenny Garrett Quintet vystoupí v Plzni ve složení Kenny Garrett, Concoran Holt, Vernell Brown, Marcus Baylor a Rudy Bird. Vstupenky budou v předprodeji na Plzeňské vstupence a mohou se stát atraktivním vánočním dárkem.

Dalším jazzovým dárkem pod vánočním stromkem mohou být lekce swingových tanců JAZZU BEZ HRANIC. Mírně pokročilí tanečníci se mohou přihlásit do kurzů, které se budou konat každou středu od 19:10 h a začínají 1. února, pro úplné začátečníky je pak vypsán kurz v úterý od 18:30 h a jeho první lekce se koná 17. ledna. Všechny kurzy budou probíhat v KD JAS na Slovanech. 

„Učíme dva základní swingové tance, lindy hop a charleston, ale víc než o tanec jde při swingu o zábavu, uvolnění, načerpání nové energie a také o nové přátele,“ říká lektorka kurzů Markéta Čekanová. Informace o lekcích a přihlášky jsou na www.jazzbezhranic.com, případně na tel.: 724 17 539. K dispozici jsou i dárkové poukázky.

V sobotu 10. prosince se uskuteční další muzikantský workshop. Ve hře na elektrické klávesy se budou moci mladí i zkušení muzikanti zdokonalit pod vedením Zdeňka Zdeňka. 

„Letos jsme paletu muzikantských dílen výrazně rozšířili a zájem o ně nás velmi mile překvapil,“ poznamenává producent JAZZU BEZ HRANIC Ivan Slabý.

Příští středu 14. prosince pak zve Plzeňský jazz club na Jazzové Vánoce. Pořad Ivana Tomažiče začíná Amigos Music Baru v 19 hodin. 

Poslední adventní středu, 21. prosince, pak JAZZ BEZ HRANIC zve na večer předvánoční pohody a swingu do Buena Visty.  Zahraje tu skvělá pražská dixielandová kapela AppenDixie. Vánoční tančírna s malou výukou začíná v 19 hodin.

Další program podzimní části Jazzu bez hranic

9. – 10. 12., konzervatoř Plzeň:

Workshop Elektrické klávesy


14. 12. 19.00 hod., Amigos Music Bar, Plzeň:

Plzeňský jazz club

21. 12. 19.00 hod., Buena Vista Club, Plzeň:

Vánoční swingová tančírna s AppenDixie



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 10.12.2016 10:42



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka