Jsem velmi rád, že mě Plzeň oslovila, netají trenérský navrátilec Pavel Vrba

Do Viktorie Plzeň se vrací kouč Pavel Vrba, který byl na počátku úspěšné éry plzeňského fotbalu. Smlouvu podepsal na tři roky od začátku sezony 2017/2018. Jak on, tak majitel Tomáš Paclík a generální manažer Adolf Šádek byli spokojeni, že došlo k dohodě.

Cílená propagace v Plzni

„Jsem strašně rád, že se nám podařilo s Pavlem Vrbou domluvit. Na spolupráci se nesmírně těším, česká nás těžká práce,“ řekl majitel Viktorie Tomáš Paclík. „Chtěl bych navázat na ty výsledky, které Plzeň má. Doufám, že i se mnou bude nadále patřit k nejlepším týmům v lize,“ doplnil sám Pavel Vrba.

Prvním asistentem Pavla Vrby bude zkušený Dušan Fitzel. Brankáře nadále povede Martin Ticháček, v klubu zůstanou i Zdeněk Bečka s Pavlem Horváthem. „Znalost prostředí a lidí okolo fotbalu v Plzni byla rozhodujícím faktorem. Plzeň dlouhodobě potvrzuje svoji kvalitu, klub má nejvyšší cíle a jsem rád, že mě oslovil,“ řekl Vrba. „Klub se dá vždy někam posouvat. Určitě bychom společně opět chtěli zažít účast v Lize mistrů, uděláme pro to maximum,“ dodal kouč.

„Po zbytek sezony jsou ale vedením mužstva pověřeni Zdeněk Bečka s Pavlem Horváthem, na tom se nic nemění. Odpovědnost za výsledky nesou oni,“ zdůraznil znovu generální manažer Adolf Šádek.

Trenér, který naposledy působil v ruské Machačkale, již pomalu začíná i přemýšlet o složení kádru na další ročník. „Nemyslím si, že budeme muset dělat nějaké velké zásahy do týmu. Nebráním se posílení mužstva, ale k velkým změnám není důvod. Česká liga nabírá na kvalitě. O titul určitě bude hrát Sparta, Slavia i my. Výkonnostně šly nahoru i další týmy, jako třeba Dukla Praha, Teplice, Mladá Boleslav,“ míní Pavel Vrba.

foto: fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 04.05.2017 21:57



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka