Viktorka zahajuje zimní přípravu v pátek

Po krátké vánoční dovolené přivítá trenér Miroslav Koubek své svěřence poprvé v pátek 5. ledna. Následovat bude první fáze přípravy v domácích podmínkách a poté i herní kemp ve španělském Benidormu. Zde je celý plán zimní přípravy.

Jarní servisní akce AUTO CB

Poprvé po pauze se fotbalisté Viktorie sejdou v pátek 5. ledna. Trenér Miroslav Koubek se svým realizačním týmem pro své svěřence nachystali tradiční funkční testy, které bude probíhat právě v pátek a ještě během soboty. Pak se již hráči společně přesunou na hřiště.

První fáze přípravy bude zpestřena hned třemi přípravnými zápasy. Viktorka v nich postupně nastoupí proti Viktorii Žižkov, Sencu Doubravka a pražské Dukle. „Hrát by se mělo v Luční ulici, samozřejmě však musíme také reagovat na případné změny počasí. Fanoušky však vždy budeme s předstihem informovat jak o místě, tak i času výkopu těchto přípravných duelů,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Druhou fázi přípravy stráví viktoriáni na tradičním herním kempu v Benidormu, kam tým odlétá v pondělí 22. ledna. Ve Španělsku jsou v plánu opět tři přípravné duely, jména soupeřů jsou v tuto chvíli v jednání. Domů do Plzně se tým vrátí ve čtvrtek 1. února a bude se chystat na první mistrovský zápas, kterým bude v sobotu 10. února domácí ligový duel s Mladou Boleslaví.

Osmifinále Konferenční ligy, do kterého se Viktorka přímo kvalifikovala, je na programu v termínech 7. a 14. března s tím, že první duel odehrajeme venku a odvetu v Doosan Areně o týden později. Jméno soupeře se dozvíme při losu ve švýcarském Nyonu v pátek 23. února.

PLÁN ZIMNÍ PŘÍPRAVY VIKTORIE PLZEŇ

Pátek, 5. ledna      Zahájení přípravy - funkční testy

Sobota, 13. ledna  Viktoria Plzeň – Viktoria Žižkov

Středa, 17. ledna   Viktoria Plzeň – Senco Doubravka

Sobota, 20. ledna   Viktoria Plzeň – Dukla Praha

Pondělí, 22. ledna  odlet do Benidormu

Čtvrtek, 1. února   návrat ze soustředění

Časy domácích zápasů budou upřesněny, stejně tak jména soupeřů ve Španělsku

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka