Zápas s FC Ballkani se odegraje v Tiraně

Viktoria Plzeň byla ze strany UEFA informována o změně místa pro odehrání utkání s FC Ballkani. Z důvodu špatného stavu hrací plochy se duel odehraje na Air Albania Stadium v Tiraně.

Cílená propagace v Plzni

„V průběhu pozdního odpoledne jsme byli ze strany UEFA informováni, že kvůli špatnému stavu hrací plochy není možné utkání Evropské konferenční ligy odehrát na stadionu v Prištině. Novým místem pro čtvrteční duel byl zvolen stadion v Tiraně,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Přesun duelu z Kosova do Albánie znamená samozřejmě komplikace ohledně logistiky nejen pro celý tým, ale i pro fanoušky, kteří se chystali podpořit Viktorii právě v Prištině. „Samozřejmě si uvědomujeme, že tato zpráva pro ně není příznivá, ale jako klub toto rozhodnutí nedokážeme nijak ovlivnit. Našim cílem je všechny naše příznivce o této změně informovat, aby si dokázali, pokud možno, přebukovat, případně stornovat své letenky. Samozřejmě jim budeme maximálně nápomocni i ve věci vstupenek a dalších náležitostí ohledně cesty do Albánie,“ doplňuje mluvčí klubu.

Utkání FC Ballkani – FC Viktoria Plzeň se odehraje ve čtvrtek 30. listopadu od 18:45 na AIR Albania stadium s kapacitou 22 500 diváků, kde v říjnu nastoupila v kvalifikačním duelu česká reprezentace.

Fanoušky, kteří měli zakoupenou vstupenku do Kosova, budeme kontaktovat přímo na jejich emailovou adresu a prosíme je následně o reakci, zda mají zájem i o vstupenky do Albánie. Stejně tak žádáme případné nové zájemce o vstupenky do Tirany, aby se nám ozvali na email vstupenky@fcviktoria.cz.  „V tuto chvíli zjišťujeme další podrobnosti, jakmile budeme mít informace o ceně vstupenek a jejich distribuci, budeme samozřejmě ihned informovat,“ uzavírá mluvčí klubu.

fcv

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka