Kytice pro různé příležitosti? Zajděte se podívat do květinářství Fišer květiny v Plzni na Roudné nebo si kytici objednejte online

Květinářství Fišer bylo založeno již roku 1886 a od té doby si drží svou tradici. Zakoupit květiny můžete osobně v Plzni na Roudné Pod Všemi svatými 2 nebo objednat online a nechat si zásilku zavézt až k vám domů.

Cílená propagace v Plzni

Květiny odjakživa patří ke každé významné události, a proto je vždy návštěva květinářství neodmyslitelnou záležitostí. Ať už chcete nádhernou květinou obdarovat své blízké, kolegy, přátele, partnera nebo paní učitelku, v květinářství Fišer květiny si vyberete! Bonusem jsou drobné dárečky v podobně čokolády nebo vína, dárek od srdce pro každého tak vyřešíte na jednom místě.

Široký výběr řezaných květin i květinových boxů

Pro široký výběr z květin budete mít v tomto květinářství problém vybrat tu nejkrásnější. Najdete zde velmi hezké a barevné vazby různorodých květin, které každému obdarovanému vykouzlí úsměv na tváři a pohladí ho na duši. Pokud chcete vyjádřit, že vám na obdarovaném opravdu záleží, mohou pro vás být volbou květinové boxy, které působí velmi honosně.

Zajímavostí jsou názvy květin, které vám ihned prozradí, k jaké příležitosti je daná květina vhodná. Příkladem jsou kytice s názvem Miluji Tě, Pestré léto, Krásný den, Karkulka, Zimní kráska, Velký dík, kytice Jen tak nebo kytice Pro dobrou náladu a další.

Jaká kytice je vhodná pro muže? Ta vonící po klobáse a sýru!

Luxusní a zároveň vtipná může být kytice pro muže, která je kromě květin tvořena kvalitními klobáskami, sýrem a zeleninou. Kytice je lehce doplněna jemnými květy a zelení. Jednoduše perfektní dárek pro každého muže!

Nalaďte se na Vánoce vánočními květinovými dekoracemi 

Jak vyzdobit svůj domov nebo sváteční tabuli? Objednejte si vánoční květinové dekorace či svícny a vytvořte doma příjemnou atmosféru. Objednávat můžete telefonicky nebo osobně přímo na prodejně. Ukázky vánočních dekorací najdete na Facebooku květinářství.

Nemáte čas zajít osobně na prodejnu? Nechte si svou objednávku přivézt až domů

Rozvoz květin je možné objednat po celé České republice do 24 hodin. V Plzni je květina doručena už do dvou hodin od objednávky, která je učiněna v pracovní době. Stačí objednat na e-shopu a těšit se, až někomu uděláte radost.

Fišer květiny

Pod Všemi svatými 2, 301 00 Plzeň 1

E-shop: www.fiser-kvetiny.cz
Tel
.: +420 602 522 822
E-mail
: obchod@fiser-kvetiny.cz
Facebook
: Fišer - květiny, Helena Ottová

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka