Lukostřelci budou o víkendu v Plzni na Dynamu ZČE bojovat o republikové medaile

O tomto víkendu 22. – 23. 8. 2015 se bude v Plzni, na fotbalovém hřišti TJ Dynamo ZČE (Lobezská 22), konat 81. mistrovství republiky dospělých a 24. mistrovství republiky dorostu v terčové lukostřelbě.

Jarní servisní akce AUTO CB

Přihlášeno je rekordních 174 účastníků (118 dospělých a 56 dorostu) z 24 klubů. Soutěž jednotlivců proběhne v deseti kategoriích. V divizi reflexní luk v kategoriích muži, ženy, senioři, seniorky, junioři, juniorky, kadeti, kadetky a v divizi kladkový luk muži a ženy. Na programu jsou také soutěže družstev a smíšených dvojic (mix týmy). Plzeňský kraj bude mít na startovní listině zastoupení z těchto klubů: LK ARCUS Plzeň, 1. LK Plzeň 1935, LK Rokycany a TJ Spartak Chrást. Z Karlovarského kraje přijedou závodníci z TJ ESKA Cheb a SK Slavia Karlovy Vary. 

Slavnostní zahájení domácího šampionátu proběhne v sobotu v 8 hodin ráno. Od 9.00 se rozběhne kvalifikace půlhodinovým oficiálním tréninkem. Odpoledne, cca od 14 hodin, bude závod pokračovat eliminacemi. O medailích se rozhodne v neděli, kdy budou na programu finálové souboje ve všech kategoriích. Opět od 8 hodin ráno. Předpokládaný čas vyhlášení vítězů bude v 15 hodin. 


Domácí šampionát pořádá Český lukostřelecký svaz, závod technicky zabezpečuje LK ARCUS Plzeň.

                                                                                                                                                                                    Barbora Horáčková


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
21.08.2015 08:04



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka