Malá výstava velkých talentů v DEPO2015 ukáže výrobky mladých firem, kterým kurz pomáhá prosadit se na trhu

Dřevěné české hračky vycházející z tradiční výtvarné a řemeslné kvality, houpací křeslo s masážními míčky, plzeňské grafické, webové a designové studio, studentský časopis či videa od light designerů z pražského festivalu Signal a další hezké věci od šikovných návrhářů a výrobců uvidíte na malé produktové výstavce, věnované absolventům Kreativního inkubátoru v DEPO2015.

Jarní servisní akce AUTO CB

Unikátní tříměsíční vzdělávací program pro rozvoj podnikání v kreativních odvětvích v DEPO2015 odstartoval v loňském roce v rámci aktivit pod hlavičkou Evropského hlavního města kultury, další turnus poběží od dubna do června 2016. Dosud Kreativní inkubátor dosud pomohl jedenácti týmům a firmám, další se můžou hlásit do 11. března.

„Přemýšleli jsme, jak lidem co nejjednodušší formou přiblížit smysl inkubátoru. Aby mohli přijít, vidět a osahat si výrobky firem a týmů, které se snaží přijít s nějakým nápadem či novým výrobkem na trh, nejsou si v tom třeba ale ještě úplně jistí nebo by se chtěli posunout na vyšší, profesionální úroveň. V tom my jim pomáháme, zároveň bychom chtěli jejich práci představit veřejnosti a dát o nich vědět, podpořit je v jejich rozjezdu,“ vysvětluje myšlenku ukázky Kreativního inkubátoru jeho manažer Ondřej Kašpárek z DEPO2015. 

Výstavku si mohou návštěvníci depa zdarma prohlédnout ve Skleníku v hlavní hale až do 10. března, otevřeno je každý den od 11 do 19 hodin. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 06.03.2016 17:09



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka