Martin Procházka zůstává v Plzni

Třiadvacetiletý útočník Martin Procházka bude v Plzni působit i v nadcházející sezóně. Po svém příchodu před koncem přestupního období se ukázal ve velmi dobrém světle a s klubem podepsal smlouvu na nadcházející sezónu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Útočník Martin Procházka je rodák z Roudnice nad Labem, své hokejové začátky však má spojené s pražskou Spartou. V jejím dresu si připsal své první extraligové starty v sezóně 2013/14. V posledních třech sezónách nastupoval mladý útočník nejen v dresu holešovického klubu, ale také ve WSM Lize za Litoměřice a Kladno.

V poslední sezóně působil nositel slavného hokejového jména hned ve třech klubech. Po začátku v pražské Spartě zamířil Martin Procházka na měsíční hostování do Liberce, ale v průběhu ledna se vrátil zpět do Sparty. Od února pak oblékal dres indiánů, za které zvládl odehrát v základní části a následně play-off 20 utkání s bilancí čtyř branek a čtyř asistencí.

Nyní bude talentovaný útočník, který byl v minulosti i účastníkem světového šampionátu hráčů do 20 let, působit v Plzni celou sezónu.


foto: hcplzen.cz

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka