Mezi Horažďovicemi a Strakonicemi nahradí od pondělka vlaky autobusy

V pondělí 12. října v 7:30 začne výluka v úseku Horažďovice předměstí - Strakonice na trati České Budějovice - Plzeň. Výluka potrvá až do 9. listopadu 15:30 hodin.

Cílená propagace v Plzni

Za osobní  vlaky pojede  náhradní autobusová doprava v úseku Horažďovice předměstí – Strakonice resp. Katovice. Pojede podle výlukového jízdního řádu.

Za rychlíky Plzeň – České Budějovice pojedou náhradní autobusy v úseku Horažďovice předměstí – Strakonice a opačně, také podle výlukového jízdního řádu. Náhradní doprava bude mimořádně zastavovat ve stanici Horažďovice, kde bude zajištěný přestup z a na vlaky ve směru Sušice. 

V úseku Plzeň hl.n. - Horažďovice předměstí a opačně pojedou vlaky v odlišné časové poloze podle výlukového jízdního řádu. Ze  stanice Plzeň hl.n.  budou rychlíkové spoje vyjíždět cca o 25 minut dříve! 

České dráhy se omlouvají za komplikace spojené s výlukou. Informace jsou k dispozici ve všech dotčených stanicích a zastávkách, na webu Českých drah www.cd.cz/omezeniprovozu a u operátorů Kontaktního centra ČD: 840 112 113. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka