Miliontý žadatel služby UtilityReport získá odměnu

Miliontý žadatel ve službě UtilityReport, která nabízí občanům možnost v rámci projektu Digitální mapy veřejné správy bezplatně a on-line se vyjádřit k existenci inženýrských sítí, dostane poukaz na dárkový pobyt.

Jarní servisní akce AUTO CB

Služba UtilityReport je pro žadatele rychlým a bezplatným řešením, jak podat žádost o vyjádření k existenci sítí správcům inženýrských sítí tak, aby nikdo nebyl opomenut a aby žádosti jednotlivým správcům nebyly odesílány nadbytečně.

K podání žádosti postačí připojení k internetu a běžný webový prohlížeč. Ovládání je jednoduché a aplikace je doplněna nápovědou pro jednotlivé kroky. Více informací o službě se dozvíte na http://cz.mawis.eu/sluzby/e-utilityreport/.

„Žadatele, který při využívání služby UtilityReport podá tuto miliontou žádost subjektu technické infrastruktury, budeme kontaktovat prostřednictvím našeho zákaznického centra a odměníme ho poukazem v hodnotě 10 tisíc korun na relaxační pobyt dle jeho výběru,“ uvedla Jana Jelínková ze společnosti Hrdlička spol. s. r. o. která od roku 2009 provozuje službu UtilityReport. Aktuální počet podaných žádostí ke konci května 2017 je 931 000 a měsíčně je v závislosti na období podáváno přes 20 000 žádostí. „Podle našeho odhadu by proto mohla být mezi měsíci srpen-říjen odeslána právě jubilejní žádost a šance žadatelů na získání poukazu se tak v tomto období zvyšuje,“ doplnila Jelínková.

Soutěž probíhá od 1. 7. 2017 do 31. 10. 2017. V případě, že prostřednictvím služby bude podána miliontá žádost dříve než v říjnu, bude soutěž ukončena dříve. Odměnou pro vítěze je poukaz v hodnotě 10 000 Kč na relaxační pobyt dle svého výběru v rámci sítě OREA Hotels & Resorts.

Bezplatnou službu On-line vyjadřování k existenci inženýrských sítí „UtilityReport“, která má za cíl zjednodušit agendu spojenou s procesem vyjádření k existenci sítí, nabízí Plzeňský kraj od roku 2009, a to v rámci projektu Digitální mapy veřejné správy.

Pomocí webové aplikace může žadatel podat žádost o vyjádření k existenci sítí všem relevantním správcům inženýrských sítí prostřednictvím jednoho formuláře.

Přístup k aplikaci UtilityReport naleznou žadatelé na webových stránkách kraje http://www.plzensky-kraj.cz/ nebo na https://cz.mawis.eu/plzensky-kraj/. Žadatel je v aplikaci systematicky veden k vyplnění formuláře pro vytvoření žádosti o vyjádření k existenci sítí. Žadatel na základě vyplněného formuláře rozešle elektronickou žádost všem relevantním správcům inženýrských sítí, kteří tento způsob doručení prostřednictvím služby UtilityReport umožňují. Pro ostatní správce jsou vygenerovány soubory PDF pro možnost vytištění a doručení poštou. Aktuální seznam relevantních správců najde žadatel přímo v aplikaci.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 21.08.2017 07:15



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka