Modernizované modely Scala a Kamiq přicházejí na český trh. Využijte jedinečné příležitosti pořídit si inovované modely Scala a Kamiq v předprodeji v salonu AUTO CB v Plzni

Modernizované modely Scala a Kamiq First Edition zamíří k prvním zákazníkům na začátku roku 2024. Kromě vylepšeného vzhledu přináší oba modely řadu nových výbavových prvků, které nejsou v daném segmentu obvyklé.

Cílená propagace v Plzni

Dvojice kompaktních modelů značky Škoda přichází v inovované podobě s řadou nových výbavových prvků, které v daném segmentu nejsou obvyklé. České zastoupení automobilky Škoda Auto pro tuto příležitost připravilo speciální nabídku vozů Scala First Edition a Kamiq First Edition, obsahující nejdůležitější novinky modernizovaného provedení. Doporučená prodejní cena obou vozů startuje shodně na částce 599 900 Kč včetně DPH a k zákazníkům by se měly dostat již v prvním kvartálu roku 2024.

Co získáte s inovovanými modely Škoda Scala a Kamiq v autosalonu AUTO CB?

AUTO CB, spol. s r.o. je autorizovaný prodejce a servis vozů značky ŠKODA, zajišťuje také autorizovaný servis a prodej vozů značek Renault a Dacia. Společnost také nabízí pojištění a financování vozů. Pokud sháníte nový či ojetý vůz, autodíly nebo specializovaný autoservis Škoda v Plzeňském kraji, pokračujte na stránky www.autocb.cz!

Modely Scala a Kamiq First Edition si můžete pořídit s financováním Škoda CHYTŘE již od 4 990 Kč s DPH měsíčně, a to včetně balíčku Předplacený servis (varianta Standard) a Prodloužená záruka zdarma.

Skvěle vybavené verze First Edition s atraktivní cenovkou

Výbava vozů ve verzi First Edition přináší zcela nová 17palcová kola Kajam Aero, Matrix-LED přední světlomety, virtuální pedál, virtuální kokpit, paket city plus (parkovací kamera vzadu, parkovací senzory vpředu a vzadu, KESSY s alarmem, volba jízdního režimu) a asistovanou jízdu 1.5+, která v sobě zahrnuje hlídání mrtvého úhlu, adaptivní tempomat nebo adaptivní vedení v jízdním pruhu. Vůz pak na první pohled poznáte díky speciální plaketce First Edition na předních blatnících. Exkluzivita modelu Škoda Kamiq ve verzi First Edition je navíc umocněna černě lakovanou střechou včetně A-sloupků a černě lakovanými kryty zpětných zrcátek. 

Doporučená prodejní cena vozů Škoda Scala First Edition a Škoda Kamiq First Edition začíná shodně na 599 900 Kč včetně DPH s motorizací 1.0 TSI/85 kW a manuální převodovkou, na 639 900 Kč včetně DPH se stejným motorem v kombinaci s předovkou DSG a na 679 900 Kč včetně DPH ve vrcholné motorizaci 1.5 TSI/110 kW DSG. Pro oba modely je připravena i výbava na přání, která zahrnuje například 18palcová kola Fornax, panoramatickou střechu, navigaci, vyhřívané čelní sklo a další prvky. Specifikaci vybraného modelu a jeho konkrétní cenu zákazníkům sdělí autorizovaný prodejce vozů Škoda.

Změny viditelné na první pohled i ukryté pod kapotou

Modernizace obou modelů se dotkla vzhledu i techniky. Poprvé jsou pro tyto modely k dispozici Matrix-LED přední světlomety stejně jako virtuální pedál ve spojení s elektricky ovládanými pátými dveřmi. Zvýšil se také podíl udržitelných materiálů. Nové potahy sedadel, přístrojové desky a výplní dveří využívají vedle rostlinných vláken také recyklované plasty. Řada použitých asistenčních systémů se běžně spojuje spíše s vozy vyšších tříd. Ve standardní výbavě obou modelů jsou například Front Assist s prediktivní ochranou chodců, asistent udržování jízdního pruhu a rozpoznávání dopravních značek. V případě nehody chrání posádku až devět airbagů. Inteligentní zadní parkovací senzory dokážou vůz při hrozící kolizi s překážkou automaticky zastavit.

Chytré financování, které se přizpůsobí každému

Ve spolupráci se Škoda Financial Services připravilo tuzemské zastoupení mladoboleslavské automobilky pro tuto zaváděcí edici inovovaných modelů Scala a Kamiq nabídku výhodného financování Škoda CHYTŘE. Díky tomu mají zákazníci možnost flexibilně si nastavit splátky podle individuální potřeby. Na základě vlastní volby akontace, délky smlouvy i poslední navýšené splátky si lze určit optimální měsíční splátku. Tento atraktivní finanční produkt mohou využít soukromé osoby, živnostníci i firmy. Součástí financování Škoda CHYTŘE pro tyto modely jsou rovněž balíčky služeb předplacený servis Standard a prodloužená záruka na 5 let nebo do nájezdu 100 000 km podle toho, co nastane dříve. V případě nevyužití možnosti financování lze tyto balíčky služeb pořídit za zvýhodněnou cenu 9 900 Kč včetně DPH.

*Vzorový příklad úvěru na vůz Škoda Scala First Edition 1,0 TSI 85kW v ceně 599 900 Kč, při financování se Škoda Financial Services v ceně 599 900 Kč, splátka předem 219 983 Kč (37 %), výše úvěru 379 900 Kč, poplatky za uzavření a vedení smlouvy 0 Kč, celkové platby za úvěr 445 606 Kč, celkové platby za úvěr vč. pojištění 479 338 Kč, RPSN vč. pojištění 10,106%, délka úvěru 36 měsíců, poslední nerovnoměrná splátka 299 950 Kč, měsíční splátka úvěru 4 046 Kč, měsíční splátka úvěru vč. pojištění 4 983 Kč, úroková sazba p. a. 6,40 %. Součástí finanční služby je pojištění od Allianz pojišťovny, které je kalkulováno ve variantě „pojištění bez garance pojistného“, tzn. že se cena pojištění bude vždy k výročí smlouvy měnit podle aktuálních sazeb pojistného. 

Zahrnuté pojištění obsahuje havarijní pojištění, povinné ručení (10% spoluúčast) s uznáním bonusů za bezeškodní průběh dosavadních pojištění (60 měsíců) a pojištění skla (limit plnění 10 000 Kč). Další parametry jsou: věk klienta 46 let a běžné použití vozu. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1732 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, a jejím přijetím nevzniká mezi společností ŠkoFIN s.r.o. a druhou stranou závazkový vztah.

*Vzorový příklad úvěru na vůz Škoda Kamiq First Edition 1,0 TSI 85kW v ceně 599 900 Kč, při financování se Škoda Financial Services v ceně 599 900 Kč, splátka předem 219 983 Kč (37 %), výše úvěru 379 900 Kč, poplatky za uzavření a vedení smlouvy 0 Kč, celkové platby za úvěr 445 606 Kč, celkové platby za úvěr vč. pojištění 479 338 Kč, RPSN vč. pojištění 10,106%, délka úvěru 36 měsíců, poslední nerovnoměrná splátka 299 950 Kč, měsíční splátka úvěru 4 046 Kč, měsíční splátka úvěru vč. pojištění 4 983 Kč, úroková sazba p. a. 6,40 %. Součástí finanční služby je pojištění od Allianz pojišťovny, které je kalkulováno ve variantě „pojištění bez garance pojistného“, tzn. že se cena pojištění bude vždy k výročí smlouvy měnit podle aktuálních sazeb pojistného. 

Zahrnuté pojištění obsahuje havarijní pojištění, povinné ručení (10% spoluúčast) s uznáním bonusů za bezeškodní průběh dosavadních pojištění (60 měsíců) a pojištění skla (limit plnění 10 000 Kč). Další parametry jsou: věk klienta 46 let a běžné použití vozu. Tato indikativní nabídka není nabídkou ve smyslu § 1732 zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, a jejím přijetím nevzniká mezi společností ŠkoFIN s.r.o. a druhou stranou závazkový vztah.

Se vším vám pomohou v autosalonu AUTO CB na Nepomucké v Plzni

AUTO CB, spol. s r.o. je autorizovaný prodejce a servis vozů značky ŠKODA, zajišťuje také autorizovaný servis a prodej vozů značek Renault a Dacia. Společnost také nabízí pojištění a financování vozů. Pokud sháníte nový či ojetý vůz, autodíly nebo specializovaný autoservis Škoda v Plzeňském kraji, pokračujte na stránky www.autocb.cz.

Modely Scala a Kamiq First Edition si můžete pořídit s financováním Škoda CHYTŘE již od 4 990 Kč s DPH měsíčně, a to včetně balíčku Předplacený servis (varianta Standard) a Prodloužená záruka zdarma.

Zdroj: TZ

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka