Myslivecké odpoledne osloví v neděli v Kařezu veřejnost

Myslivecký spolek Borecký vrch Kařez ve spolupráci s Českým svazem ochránců přírody v Rokycanech zvou veřejnost na zábavné myslivecké odpoledne.

Cílená propagace v Plzni

První ročník prezentace myslivecké činnosti se uskuteční v neděli 4. října od 13.00 do 17.00 hodin u lovecké chaty Dolejšího Kařezského rybníka nedaleko obce Kařez na Rokycansku.

Smyslem akce je nejen propagace myslivosti a ochrany přírody, ale především představení této náročné a zároveň odborné činnosti dětem. Právě pro ně je připraven pestrý program. Po krátkém zahájení se představí trubači s loveckými signály, následovat budou letové ukázky dravců a odborný program uzavře vábení zvěře. Menší děti jistě ocení nejrůznější soutěže, střelbu ze vzduchovky či další zajímavé aktivity v krásném prostředí podzimní přírody. Kromě odměn pro děti bude možnost zakoupení propagačních materiálů rokycanských ochránců přírody, kteří se kromě ekologické výchovy zabývají i záchranou volně žijících živočichů, kteří se dostanou do nesnází.

Součástí odpoledne bude i myslivecké občerstvení a pozdější přátelské posezení u ohně s kytarou. "Máte-li zájem o tuto myslivecky laděnou akci a příjemné posezení u ohně, přijďte se podívat i se svými přáteli. A zcela jistě nemusí jít nutně jen o myslivce, právě naopak," zve za pořadatele Pavel Moulis. 



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka