Na borskou vycházku se starostou přišlo bezmála třicet zájemců

Po první podzimní „skvrňanské“ vycházce měli ve čtvrtek 21. září možnost i obyvatelé plzeňských Bor si vyrazit na jednu z dalších tematických vycházek, které pro ně pořádá plzeňský centrální obvod.

Jarní servisní akce AUTO CB

"Vycházkáře", kterých bylo bezmála třicet, doprovázel starosta plzeňského centrálního obvodu Radislav Neubauer a místostarosta David Procházka.

„Jsem rád, že i přes proměnlivé počasí si našli občané našeho obvodu čas", říká starosta Neubauer. " To znamená, že lidé mají zájem o místo, ve kterém žijí a také to, že nám chtějí sdělit, s čím nejsou spokojeni a také co se naopak povedlo“, dodal.

Borská procházka odstartovala z konečné tramvaje č. 4, odkud účastníci prošli Borským parkem, dále přes hráz vodní nádrže České údolí. Vycházku zakončila prohlídka multifunkčního sportovního areálu Škodaland.

„Dnešní vycházka byla velice příjemná, i když na září v chladnějším počasí. Chtěl bych poděkovat našim spoluobčanům z plzeňských Bor za účast, jejich připomínky a za zpětnou vazbu, kterou nám poskytují. Tyto informace jsou pro nás velmi cenné“, řekl David Procházka, místostarosta MO Plzeň

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka