Nová laboratoř funguje ve Stocku

Každé ráno zasedá tým pěti osob do speciální degustační místnosti, kde potom hodnotí všechny suroviny, které ten den vstupují do výroby likérky Stock Plzeň Božkov. Degustuje se nejen líh, ale i cukr, rumová tresť či karamelový kulér.

Cílená propagace v Plzni

Každé ráno zasedá tým pěti osob do speciální degustační místnosti, kde potom hodnotí všechny suroviny, které ten den vstupují do výroby likérky Stock Plzeň Božkov. Degustuje se nejen líh, ale i cukr, rumová tresť či karamelový kulér. Degustační tým má nyní novou laboratoř, která přišla na 31 miliónů korun. V nové budově se v laboratořích testují všechny vyrobené produkty. Je zde i archiv, kde se minimálně po dobu jednoho roku uchovávají vzorky všech výrobků, které opustí výrobní linkyspolečnosti Stock Plzeň. Přísnému hodnocení neujdou ani lahve, uzávěry, etikwetyči obalové kartóny.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 15.09.2003 09:23




0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka