Nové centrum dveří SAPELI v Plzni

Firma ESSPE otevřela centrum dveří Sapeli v Plzni. Jde o největší specializovaný obchod s dveřmi v Plzeňském kraji. ESSPE nabízí nejlepší možný servis pro zákazníka. V plzeňském centru dveří SAPELI vám pomůže a poradí kvalifikovaný personál a je zde nejvyšší možný počet vzorů dveří.

Cílená propagace v Plzni

Sapeli centrum je ideální místo pro výběr a nákup dveří

„Můžete v klidu vybírat ze stovky vzorů. U nás je možné jakkoli dlouho posedět a diskutovat u kávy nejen s vyškolenými prodavači, ale třeba i s architektem, který se na zařizování vašeho bytu či domu podílí,“ řekl jednatel společnosti Esspe David Panuška.

Nejpozději do konce roku 2016 přesto uvede v Plzni firma Esspe do provozu úplně nové prostory, nedaleko těch současných. „Zde bude ještě větší komfort pro zákazníka. Na stávajícím místě přece jen lidé procházejí průmyslovým areálem a pohybují se v průmyslové budově,“ vysvětlil David Panuška.

Sapeli je česká rodinná firma. Je největším a historicky také nejstarším výrobcem dveří v Česku. „Jsme jednička na trhu. Naše úspěchy jsou postaveny na špičkovém designu a precizní kvalitě. Nabízíme desítky možných kombinací materiálu dveří, povrchové úpravy, dekoru, prosklení či kování,“ popsal obchodní ředitel firmy Sapeli Marek Sedlák. Každý rok firma přichází s inovacemi, novými technologiemi a tím posouvá trh neustále dopředu.

Firmu Esspe můžete navštívit v Plzni

Firmu Esspe můžete navštívit v Plzni, v Domažlické ulici 194 a také v Karlových Varech v Holečkově ulici 4. Otevřeno mají od pondělí do pátku od 7 do 17 hodin. Kromě obrovské nabídky dveří v Sapeli centru, zde najdete také velký výběr podlahových krytin a veškeré doplňky a náčiní pro podlaháře.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 16.02.2015 09:00




3 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka