Nyní v autosalonu Auto CB v Plzni najdete skladové vozy s cenovou výhodou!

Pokud jste se rozhodli pořídit si nový vůz a hledáte tu správnou příležitost, měli byste zavítat do autosalonu Auto CB v Plzni, kde právě teď čekají na vás skladové vozy s cenovou výhodou. Tato nabídka zahrnuje modely Karoq, Kamiq, Scala (včetně akčních modelů Fresh) a Enyaq, které jsou k dispozici ihned k odběru a to bez zdlouhavého čekání.

Cílená propagace v Plzni

Slevy a akční nabídky jistě ocení v dnešní době každý. V autosalonu Auto CB v Plzni nyní najdete skladové vozy se zajímavou cenovou výhodou. Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost na pořízení nového vozu s cenovou výhodou až 150 000 Kč na vybrané modely Škoda!

Model Enyaq: Skvostná elektromobilita za mnohem méně

Jedním z nejvýraznějších vozů v této nabídce je model Enyaq, který nyní nabízí úsporu až 150 000 Kč. Enyaq je elektromobil od značky Škoda, který spojuje moderní design, špičkovou technologii a ekologický pohon. S tímto vozem se dostanete do světa elektromobility za mnohem výhodnější cenu.

Modely Karoq, Kamiq a Scala: Všestrannost a komfort za skvělou cenu

Nabídka skladových vozů s cenovou výhodou se netýká pouze modelu Enyaq. Modely Karoq, Kamiq a Scala, včetně akčních modelů Fresh, jsou také dostupné se zvýhodněnou cenou. Tyto vozy se pyšní všestranností, komfortem a moderním designem. Navíc díky této akci můžete ušetřit peníze, které můžete investovat třeba do výbavy nebo do dalšího vybavení vašeho nového vozu.

Ihned k odběru a bez čekání

Jedním z hlavních lákadel této nabídky je možnost mít nový vůz ihned k odběru. To znamená, že se nemusíte trápit dlouhými dodacími lhůtami a můžete si užívat jízdu ve svém novém autě téměř okamžitě.

Se vším vám pomohou přímo v salonu AUTO CB

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a zastavte se v autosalonu Auto CB v Plzni, kde na vás čekají skladové vozy s cenovou výhodou. Ať už jste fanouškem elektromobility a chcete si pořídit model Enyaq nebo preferujete všestrannost a komfort modelů Karoq, Kamiq a Scala, tato nabídka je pro vás skvělou příležitostí k nákupu nového vozu za výhodnou cenu. Navíc s novým vozem od Auto CB budete mít jistotu kvality a spolehlivosti.

AUTO CB, spol. s r.o. je autorizovaný prodejce a servis vozů značky ŠKODA, zajišťuje také autorizovaný servis a prodej vozů značek Renault a Dacia. Společnost také nabízí pojištění a financování vozů. Pokud sháníte nový či ojetý vůz, autodíly nebo specializovaný autoservis Škoda v Plzeňském kraji, pokračujte na stránky www.autocb.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka