Ochránci přírody společně s myslivci zvou do Bušovic na Pytláckou noc

Český svaz ochránců přírody v Rokycanech a Okresní myslivecký spolek Českomoravské myslivecké jednoty v Rokycanech zvou na Pytláckou noc aneb reprezentační ples OMS ČMMJ Rokycany trochu jinak.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tato humorně laděná akce se uskuteční v pátek 26. ledna 2024 v prostorách sálu Bušovické hospody cca 10 kilometrů od Rokycan. Jedná se vůbec o první společný kulturní počin ochránců přírody a myslivců a kromě milovníků přírody je zvána samozřejmě i nejširší veřejnost.

Zahajovat se bude ve 20.00 hodin loveckými fanfárami a v programu vystoupí sokolníci, kynologové a připravena je i ukázka mysliveckých tradic. K tanci i poslechu bude hrát oblíbený Robert Jíša band a součástí večera bude i bohatá tombola včetně zvěřiny.

Vstupné je stanoveno na 150,- Kč v případě předprodeje a 200,- Kč na místě. "Vstupenky bude možno zakoupit na adrese: ZO ČSOP Rokycany, Švermova 748/II, 337 01 Rokycany, tel. 603239922 a již nyní si je můžete rezervovat na e-mailu: pavel.moulis@tiscali.cz," zve za pořadatele Pavel Moulis.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka