Odpoledne s přírodou osloví v sobotu v Siré veřejnost

Myslivecký spolek Sirá ve spolupráci s Českým svazem ochránců přírody v Rokycanech zvou veřejnost na odpoledne s přírodou. Akce se uskuteční v sobotu 7. října od 14.00 do 17.00 hodin u lovecké chaty pod obcí Sirá na Rokycansku.

Jarní servisní akce AUTO CB

Smyslem akce je nejen propagace myslivosti a ochrany přírody, ale především představení volnočasových i odborných činností veřejnosti. Právě pro ni je připraven pestrý program.

Po krátkém zahájení se představí rokycanská záchranná stanice se svými aktivitami. "Magnetem akce bude v 15.00 hodin vystoupení trubačů a v 16.30 hodin si řekneme něco o kroužkování ptáků včetně praktických ukázek. V rámci příjemně stráveného odpoledne se dozvíme o fotografování zvěře v přírodě, jak se chovat při dopravních nehodách se zvěří, jak určovat stáří srnčí zvěře podle trofeje a v případě příznivého počasí bude i letová ukázka makety vrtulníku. Uvidíme řezbářskou práci, myslivecké obrazy i malou výstavu trofejí. Prezentovat se bude Zvíkovecká kytička a Charita Rokycany se svými výrobky," líčí za pořadatele Pavel Moulis s tím, že pro děti budou připraveny nejen nejrůznější hry, střelba ze vzduchovky, malování na obličej či jízda na koních v krásném prostředí podzimní přírody.

Součástí odpoledne bude i myslivecké občerstvení a pozdější přátelské posezení u ohně.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
06.10.2017 12:12



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka