Oslavy republiky zvou do Pivovarského muzea a podzemí za 28 Kč

Plzeň tradičně ve velkém stylu oslaví vznik Československa. Na sváteční den 28. října bude na počest této klíčové historické události řada turisticky atraktivních míst přístupných za symbolických 28 korun.

Cílená propagace v Plzni

A to včetně unikátního Pivovarského muzea a Plzeňského historického podzemí.

Pivovarské muzeum v Plzni bude otevřeno od 10.00, poslední prohlídka začne v 17.20. Během hodinové prohlídky se seznámíte s historií plzeňských hospod a dozvíte se vše o pivu a pivovarnictví, prohlédnete si sladovnu, hvozd, valečku, laboratoř. V expozici uvidíte kolekci pivních lahví, nejmenší džbánek na světě, obří korbel a další pivní kuriozity. Přístupná bude také výstava věnovaná 180. výročí od uvaření první várky Pilsner Urquell. 

V Pivovarském muzeu můžete vstoupit do tajemného Plzeňského historického podzemí s labyrintem chodeb, studní a sklepů o celkové délce téměř 13 km.  Podzemní prostory už od 14. století sloužily ke skladování potravin, výrobě piva nebo jako obranný systém během dob nepokojů. Během padesátiminutové prohlídky zjistíte, jak podzemí vznikalo, jak rozmanitě bylo využíváno či jak žili středověcí obyvatelé města a také odhalíte tajemství autentických nálezů a zákoutí, které podzemí skrývá.

Více informací a předprodej vstupenek na https://tickets.prazdroj.cz/prohlidky/

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka