Oslnivá Gabriela Beňačková se loučí se zpěvem na plzeňské scéně

Gabriela Beňačková, jedna z nejlepších sopranistek světa, končí svou kariéru posledním koncertem 28. dubna v Měšťanské besedě v Plzni. Beňačková získala téměř každé možné ocenění, včetně nominace na cenu Grammy, a zpívala s největšími hvězdami operního světa během své více než padesátileté kariéry.

Jarní servisní akce AUTO CB

Neuvěřitelné pěvecké úspěchy Gabriely Beňačkové, jedné z nejlepších sopranistek světa, se chýlí ke konci. Plzeňští diváci však budou mít příležitost pozvat do finále její působivé kariéry. Dne 28. dubna se v Měšťanské besedě uskuteční poslední koncert této výjimečné umělkyně, která vyzařovala na nejprestižnějších operních pódiích.

Beňačková si odnesla téměř každé možné ocenění, včetně nominace na cenu Grammy. Její napínavý výkon v New Yorku, kde účinkovala s Plácidem Domingem, vynesl český operní zpěv do popředí kulturního dění. Její dalekosáhlá kariéra zasahuje více než padesát let, během nichž zpívala s největšími hvězdami operního světa.

V Plzni se Gabriela Beňačková rozloučí s diváky ve velkém stylu. K poslednímu vystoupení si připravila árie a duety z Prodané nevěsty, Rusalky a Její pastorkyně. Společně s tenoristou Jakubem Pustinou se pokusí okouzlit své publikum v Měšťanské besedě texty a melodiemi českých oper.

Poslední vystoupení Gabriely Beňačkové je příležitost, kterou si opravdu nesmíte nechat ujít. Koncert bude celek jak vzpomínek na její úspěšnou kariéru, tak i představení mladých talentů, kteří pokračují v tradici českých operních pěvců. Přijďte se rozloučit s touto legendární interpretátorkou a užijte si fascinující večer plný krásných melodií České republiky ve výjimečném kulturním prostředí Měšťanské besedy.

Vstupenky na tento jedinečný koncert jsou již v prodeji na www.mestanskabeseda.cz, na pokladně přímo v Měšťanské besedě nebo v DEPO 2015.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka