Plzeňská Giant liga jede hostovat do Tábora

GIANT LIGA 2017 – Druhý závod 16. ročníku seriálu Giant Liga 2017 bude tentokrát hostit sportovní areál Komora v Táboře. Do Tábora na start kriterijní klasiky se chystají i vítězové předešlých ročníků a samozřejmě cyklokrosoví specialisté z pořádajícího týmu.

Cílená propagace v Plzni

Tahákem druhého dílu Giant Ligy, tak bude účast lídra seriálu ve žlutém jedoucího Jiřího Nesvedy (AC Sparta Praha). Samozřejmostí bude start borců z pořádajícího týmu ČEZ cyklo team Tábor, kteří mají okruh perfektně najetý v čele s Ondřejem a Standou Bambulou. Na startu bude i Tomáš Holub, kterému úvod nevyšel dle představ a právě Holubovi by měl opět pomáhat Tomáš Okrouhlický (oba Topforex-Lapierre Pro cycling team).

Zveme Vás na souboje jednotlivců a týmů, které se tentokrát odehrají ve sportovním areálu Komora v městě Tábor. Z důvodu opravy zadní části oválu se trať zkrátila a samozřejmě i zrychlila. Závod tak bude vypsán na 65 okruhů pro Elite a juniory, ženy absolvují 50 kol. Závod tentokrát není vypsán pro kategorii Masters.

V Táboře ve sportovním areálu Komora bude připraveno klasické bodování, kdy v každém pátém okruhu si jezdci rozdělí 5, 3, 2 a 1bod. Poslední okruh bude ohodnocen dvojnásobným přídělem bodů tedy 10, 6, 4 a 2body.

Ve středu 19. dubna od 17:30 hod, tak pokračuje další díl GIANT LIGY 2017. Sportovní odpoledne v Táboře opět odstartují mládežnické kategorie již od 16:30 hod.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 18.04.2017 06:36



4 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka