Pojďte překonat loňský rekord, vyzývá Trojka Mikuláše, anděly a čerty

Vloni se Plzeň zapsala do České knihy rekordů v počtu Mikulášů, andělů a čertů na jednom místě. Letos se tento rekord pokusí ještě překonat. Pomozte i vy! Vyrazte v kostýmu jednoho z členů Mikulášovy družiny na náměstí Republiky 4. prosince.

Cílená propagace v Plzni

 Čeká vás spousta zábavy, soutěž o vstupenky, nadílka pro děti i horký nápoj zdarma.

 „Každý, kdo přijde na náměstí mezi 16. 00 – 18.30 v kostýmu Mikuláše, čerta nebo anděla, obdrží po registraci Certifikát pravosti a voucher na jeden pekelně horký nápoj zdarma. Pro děti bude připravený mošt, pro dospělé oblíbený svařák,“ zve všechny Plzeňany i návštěvníky města starosta MO Plzeň 3 David Procházka.  

Sčítat všechny nadpřirozené bytosti a dohlížet na splnění regulí, bude komisař agentury Dobrý den, která registruje české rekordy. Nutné je přijít v kompletním převleku.

„Kromě toho zde na děti čekají profesionální mikulášské skupiny s nadílkou od třetího městského obvodu zdarma. Rodiče mohou využít příležitosti a předat jejich prostřednictvím i své vlastní balíčky,“ říká místostarosta MO Plzeň 3 Pavel Šrámek. Chybět nebude ani mikulášský fotokoutek.

Program odstartuje dětská diskotéka, od 17.00 vypukne na podiu Pekelná show s Techmanií a od 17.30 se můžete těšit na adventní koncert Báry Zemanové a jejího bandu. „Poté vyhlásí vedení třetího městského obvodu nejhezčí dětské a dospělé kostýmy – děti, které zvítězí, se mohou těšit na rodinou vstupenku do Techmania Science Center, dospělí mohou vyhrát lístky na skvělou komedii do Měšťanské besedy,“ uvádí místostarosta Ondřej Ženíšek.

Loni se o zápis do České knihy rekordů postaralo 178 Mikulášů, andělů a čertů. Nejvíce dorazilo 5. 12. na náměstí pekelníků, bylo jich celkem 131. Andělů se slétlo 30 a Mikulášů přišlo se svou berlou 17. 

Mikulášskou show se Trojka letos rozhodla udělat o den dříve. „A to z toho důvodu, aby mohly na náměstí dorazit i jinak vytížené mikulášské družiny a samozřejmě i děti, které budou 5. prosince očekávat nadílku doma,“ vysvětluje místostarosta Ladislav Nový.

Akce skončí vyhlášením počtu převleků a společnou fotografií všech Mikulášů, andělů a čertů. Přijďte se pobavit, užijte si Vánoce na Trojce.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka