Prezident Pavel v úterý a středu navštíví kraj. Podívá se i na vlky

Prezident Petr Pavel a jeho manželka Eva Pavlová navštíví Plzeňský kraj, a to ve dnech 23. a 24. ledna 2024.

Cílená propagace v Plzni

Prezident Pavel přicestuje do kraje spolu s manželkou Evou. V úterý mají na programu návštěvu pivovaru Plzeňský Prazdroj, kde si prezident po přivítání v návštěvnickém centru prohlédne automatický sklad a historické sklepy. 

Po 10. hodině prezidenta přivítá na Krajském úřadě hejtman Rudolf Špoták, následovat bude jednání s představiteli kraje a oběd prezidentského páru s hejtmanem a jeho partnerkou. Poté se prezident přesune na letiště Líně, kde navštíví leteckou záchrannou službu. 

Dalším cílem prezidentovy cesty bude Tachov a diskuze s představiteli města na tamním zámku.  Následovat bude přesun do Stříbra a návštěva Hornického skanzenu. Od 19.30 do 20.30 hodin je naplánována debata s občany ve stříbrském kulturním domě.  

Středu prezident zahájí návštěvou firmy Lintech v Domažlicích. Od 10 hodin zavítá mezi mladé na debatu se studenty Vyšší odborné školy, Obchodní akademie a Střední zdravotnické školy, Domažlice. Mezi 11 a 12.30 hodin hlava státu poobědvá se starosty obcí v restauraci U Kulináře v Domažlicích.

Prezidentský pár se pak odpoledne přesune na Šumavu, kde se na Srní setká s vedením Národního parku Šumava a starosty okolních obcí. V případě příznivého počasí se uskuteční společná procházka k vlčímu výběhu.  

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka