Strážníci, policisté, záchranáři i hasiči si to rozdali ve futsale

Hala Lokomotiva Plzeň se 29. 2. 2024 stala dějištěm 10. ročníku turnaje ve futsalu „O pohár velitele Městské policie Plzeň“, který tradičně pořádá Městská policie Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

 Síly a schopnosti ovládnout míč mezi sebou změřily týmy sestavené ze zaměstnanců IZS, kteří hrdě reprezentovali svou jednotlivou složku. Na turnaji organizátoři přivítali celkem 6 týmů, a to z Městské policie Plzeň, Policie ČR, ZZS PK, HZS PK, Vězeňské služby – věznice Plzeň a Obvodní oddělení PČR – Sušice. V samém začátku turnaje přišel účastníky přivítat velitel MP Plzeň, Ing. Bc. Petr Nováček, který všem popřál, aby si turnaj užili a přežili jej ve zdraví. Pozvání neodmítl také radní pro oblast podpory sportu, mládeže a tělovýchovy, Ing. Tomáš Morávek, který všem vyjádřil podporu a přidal i své vyjádření: „Jsem rád, že si mohou zaměstnanci složek IZS zahrát takový přátelský turnaj, protože zejména pro ně je to úleva od jejich běžné práce, kterou mají jinak velmi náročnou a mají tak šanci se trošku odreagovat. Já, jakožto radní pro sport, velmi podporuji veškeré sportovní aktivity nejen u dětí, ale také u dospělých a v tomto případě i u zaměstnanců složek IZS.“ 

O napínavé chvilky v zápasech nebyla nouze, bojovalo se do posledních minut. Celkové vítězství si nakonec domů odnesl tým Policie ČR, druhé místo obsadil tým HZS a na třetím místě skončil tým Vězeňské služby z věznice Plzeň. Ocenění za nejlepšího střelce opět putovalo do řad Policie ČR a nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen člen týmu HZS. Zkrátka nepřišel ani tým ZZS PK, který si domů odvezl cenu za nejlepšího brankáře. 

foto: mp plzeň

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka