Strážníci sbírali z plzeňských ulic opilce

Plzeňští strážníci opětovně vyjížděli ve středu k případům opilých lidí v ulicích města. K vystřízlivění převezli hned tři osoby.

Jarní servisní akce AUTO CB

Prvního klienta protialkoholní záchytné stanice odvezla hlídka hned několik minut po deváté hodině ráno.  Šlo o osmatřicetiletého muže, který zprvu odmítal opustit přepravní prostor tramvaje. Muž se ve stavu značné opilosti nebyl schopen řádně udržet na nohou, čímž ohrožoval svůj život a zdraví.

Druhou osobou, která byla převezena do stejného zařízení, byl také muž. V podvečer se silně opilý povaloval na chodníku v Tylově ulici, přičemž nekontroloval své chování.  Ani s pomocí hlídky se nezvládl postavit na vlastní nohy. 

Do třetice vyjela hlídka k oznámení k nákupnímu centru v Písecké ulici. Zde našla vedle bočního vchodu do tamní prodejny ležet silně znečištěného muže vydávajícího sípavé zvuky. Jak se vzápětí ukázalo, za jeho stav mohl alkohol, dost z jeho dechu táhl. Devětapadesátiletému cizinci se z důvodu přemíry alkoholu kolující mu v těle podlomily nohy, když se pokusil vstát.  Protože by mohl muž bezprostředně svým dalším případným jednáním ohrozit svůj život a zdraví, rozhodli se ho strážníci umístit do protialkoholní záchytné stanice.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
18.01.2019 06:24



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka