ŠVEJK RESTAURANT U Zeleného stromu v Nepomuku nabízí secesní kavárnu i letní zahrádku

Nevíte, kam vyrazit za dobrým jídlem a pitím? Plánujete výlet s partnerem, rodinou či přáteli a chcete poradit? Vyzkoušejte restauraci U Zeleného stromu v Nepomuku! Čeká vás zde například příjemná zahrádka s výhledem na Nepomucké okolí.

Cílená propagace v Plzni

Restaurace U Zeleného stromu v Nepomuku je součástí úspěšného konceptu Švejk Restaurant

Restaurace je zameřena na tradiční českou kuchyni s použitím domácích surovin z vlastní ekologické farmy a nese pečeť Czech Specials. Restaurace je rozdělena na klasickou švejkovskou restauraci s výčepem o kapacitě 50 míst, Haškův salonek s kapacitou 30 míst, secesní kavárnu s kapacitou 50 míst a letní zahrádku s kapacitou 70 míst. Součástí areálu je reprezentativní společenský sál jako stvořený pro svatby, plesy či jiné kulturní akce včetně školení nebo firemní akcí.

Osvěžení na letní zahrádce

Nevíte, kam vyrazit za dobrým jídlem a pitím? Plánujete výlet s partnerem, rodinou či přáteli a chcete poradit? Zajeďte do Nepomuku a pochutnejte si na výborném jídle a pivu jako křen v letní zahrádce, pěkně na čerstvém vzduchu!

Máte chuť na výbornou kávičku?

Dejte si ji v secesní kavárně, která je chloubou hotelu U Zeleného stromu. Interiéry kavárny jsou vskutku reprezentativní a ideální pro svatební hostinu a různé společenské akce.

Ubytování v kategorii *** Superior

Pokud se vám v restauraci a hotelu zalíbí na tolik, že tu budete chtít zůstat i přes noc nebo dokonce i několik nocí, není to žádný problém. Užívat si můžete pohodlný pobyt v nově zrekonstruovaném hotelu ve starobylém domě v západních Čechách. Hotel je vybaven v kategorii *** Superior a nabízí 62 lůžek v jedno a dvoulůžkových pokojích, rodinném pokoji a apartmentu. Každý pokoj tohoto rodinného hotelu je zcela originální.

Kontakty na Hotel U Zeleného stromu Nepomuk

Náměstí Augustina Němejce 69,
Nepomuk 335 01

Telefon: +420 725 810 257
E-mail: info@hotelnepomuk.cz
Web: http://www.hotelnepomuk.cz
FACEBOOK: Švejk restaurant a hotel U Zeleného stromu Nepomuk

RESTAURACE ŠVEJK

Telefon: +420 371 580 371
Fax: +420 371 580 372
E-mail: nepomuk@svejk.cz
Gastronomie: ryze český řetězec kvalitních restaurací ŠVEJK

OTEVÍRACÍ DOBA

Po-Čt: 11:00-22:30
Pá-So: 11:00-24:00
Neděle: 11:00-22:00

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 30.06.2016 15:22




2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka