Tisícovka fanoušků bude povzbuzovat fotbalisty Plzně ve Vídni

Viktoria ve Vídni ve čtvrtek večer (21.05) sehraje zápas Evropské ligy s místní Austrií. Fotbalisté odletěli ve středu dopoledne, večer potrénují.

Cílená propagace v Plzni

Zástupci kotle pořádají zájezd autobusy, někteří volí vlak, ale většina fanoušků bude mít jako dopravní prostředek auto. Cesta z Plzně do Vídně trvá přes 4 a půl hodiny a mnozí ji mají najetou z loňského roku, kdy Viktoria hrála na stadionu Ernsta Happela s Rapidem.

Loni se vydalo do Rakouska 2,5 tisíce příznivců, teď je to méně, přesto fandové slibují, že budou pořádně slyšet. Fanouškovský rekord Viktorie drží téměř pětitisícový výjezd na barcelonský Nou Camp v roce 2011.

Kompletní tým Viktorie odletěl z letiště Václava Havla v Praze ve středu hodinu před polednem, po přistání v hlavním městě Rakouska se pak svěřenci trenéra Romana Pivarníka přesunuli na hotel, kde je po obědu čeká odpočinek a příprava na předzápasový trénink.

Na Ernst-Happel-Stadion viktoriáni potrénují od 19 hodin, ještě předtím je na programu oficiální tisková konference. Na stejném stadionu se Viktoria utkala v loňském ročníku Evropské ligy s Rapidem Vídeň a prohrála 3:2. Hráči věří, že tentokrát budou úspěšnější. „Na utkání s Rapidem si pamatuji, určitě jsme měli na vítězství. Do zápasu s Austrií dáme vše a snad tentokrát budeme po zápase s našimi fanoušky slavit zisk tří bodů,“ říká obránce David Limberský.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka