Tomáš Matonoha Na stojáka a s kytarou zve na konec dubna do hotelu Kašperk

Stand up comedy neboli sólové výstupy bavičů před publikem, to je poměrně náročná disciplína, kterou ne každý komik zvládne.

Jarní servisní akce AUTO CB

U nás  stand up comedy proslavil především pořad Na stojáka, k jehož dlouholetým a populárním protagonistům patří herec, moderátor a muzikant Tomáš Matonoha. Vychutnat si naživo jeho show Na stojáka a s kytarou můžete v sobotu 21. dubna od 19 hodin v klubovně hotelu Kašperk, v srdci malebného šumavského městečka Kašperské Hory.  Vedle svérázných humorných výstupů se Tomáš Matonoha v druhé polovině večera představí také coby kytarista a zpěvák. Vstupné: 250 Kč

O hotelu Kašperk
Rodinný čtyřhvězdičkový hotel Kašperk v historickém centru Kašperských Hor je častým a oblíbeným cílem návětěvníků, včetně známých osobností, kteří před ruchem přeplněných tustických středisek preferují nerušený klid, soukromí a perfektní zázemí pro objevování tajů a krás šumavské přírody.  K dispozici je 24 komfortních pokojů, vynikající restaurace, jejíž menu nabízí klasické české a šumavské pokrmy i světové chutě, a jeden z největších hotelových plaveckých bazénů v České republice.
 

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka