TOP 09 v Plzni tančila a pomáhala. Už podvanácté

Členové a příznivci TOP 09 se v sobotu sešli v DEPU 2015 v Plzni na tradičním dvanáctém plese TOP 09 Plzeňského kraje. TOP 09 se i tentokrát nejen bavila, ale také pomáhala. Výtěžek tomboly totiž putoval jako každý rok na dobročinné účely.

Cílená propagace v Plzni

Vybraná částka 20 000 korun byla rovným dílem rozdělena, přičemž první polovina pomůže organizaci Maminy s rakovinou, která pomáhá onkologicky nemocným maminkám napříč všemi druhy nádorových onemocnění, včetně těch méně známých či vzácných. Druhá polovina putuje k organizaci TJ Halma, která provozuje několik sportů a mimo jiné sdružuje skoro 90 aktivních sportovců s tělesným nebo kombinovaným handicapem. Pro činnost TJ Halma jsou nezbytní sportovní asistenti, trenéři či fyzioterapeuti.

„Jsem rád, že jsme letos mohli podpořit organizaci Maminy s rakovinou, která pomáhá nejen maminkám s onkologickým onemocněním, ale věnuje se komplexně celým jejich rodinám. Díky tomu, že tým této organizace tvoří lidé, kteří mají sami s onemocněním zkušenost, velmi dobře ví, jaká pomoc je zapotřebí. Rovněž jsme rádi přispěli na činnost TJ Halma, která pracuje s handicapovanými sportovci, jenž se věnují i paralympijským disciplínám,“ říká předseda plzeňské TOP 09 a člen celostátního předsednictva Michal Vozobule.

Mezi významnými hosty na plese nechyběla předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová nebo ministr kultury Martin Baxa.

„Jsem rád, že se z našeho plesu stala již tradice, díky které jsme se mohli potkat se členy a příznivci TOP 09. V tomto roce nás čekají hned troje důležité volby, do Evropského parlamentu, Senátu a krajské volby. Z našeho plesu odcházím s přesvědčením, že náš tým vstupuje do tohoto roku s velkou dávkou potřebného elánu,“ říká předseda krajské organizace TOP 09 Petr Suchý.

foto: top 09

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 29.01.2024 07:06



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka