Trendem letošních Vánoc jsou dárky ve formě kulturního zážitku

S výběrem dárků si lámeme hlavu každým rokem víc a víc. Zatímco dříve jsme pořizovali dary ryze praktické, dnes nejčastěji saháme po hračkách, knížkách, luxusní kosmetice nebo kvalitním alkoholu. Trendem posledních let se však staly dárkové poukázky na nevšední zážitky.

Cílená propagace v Plzni

Před pár lety vedly v nabídkách agentur seskok padákem a let balonem. Dnes jsou to především adrenalinové sporty, ale nechybí bizarní únikové hry s názvy šílený lékař či útěk ze hřbitova. Takový dárek může působit jako dobrý vtip, konzervativní zákazníci zvolí raději zájezd nebo vstupenky na koncert či do divadla.

Vhodným a vkusným dárkem pro všechny členy rodiny může být předplatné do divadla J. K. Tyla v Plzni

Divadlo J. K. Tyla v Plzni nabízí širokou nabídku abonentních skupin. Můžete volit například podle preferované divadelní budovy předplatné pouze do Velkého, nebo Nového divadla, novinkou letošní sezony je předplatné na Malou scénu. V nabídce jsou předplatitelské skupiny pro seniory, rodiče s dětmi nebo děti od 5 let. Výhodou předplatného je kromě garance stálého sedadla v hledišti také zvýhodněná cena vstupenek. V dnešní uspěchané době, kdy si jen málokdy uděláme čas pro chvíle strávené společně s našimi blízkými, je návštěva divadla vhodnou volnočasovou aktivitou. Předplatné můžete darovat jako společný dárek například pro babičku s vnoučaty nebo pro manžela a děti.

Pro objednávku předplatného stačí vyplnit jednoduchý formulář na webových stránkách divadla (www.djkt.eu).

Jak si objednat předplatné?

Můžete kontaktovat přímo paní Zuzanu Škvorovou na telefonu 378 038186, e-mailu zuzana.skvorova@djkt.eu nebo v nové pokladně předprodeje pod terasami Velkého divadla na adrese Smetanovy sady 16, 301 00 Plzeň.

Máte rádi divadlo? Podpořte nás na FACEBOOKU, prosím!


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 22.12.2015 06:24



12 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka