V Urbanity Campusu Tachov byla zahájena výstavba 2. etapy

Nemovitostní skupina Urbanity právě zahájila ve svém průmyslovém kampusu v Tachově výstavbu dalších dvou výrobních budov. Nabízené jednotky od 5.000 m2 do 18.200 m2 si budou moci klienti přizpůsobit na míru jejich potřebám.

Cílená propagace v Plzni

 Splňovat budou ty nejnáročnější požadavky na vnitřní uspořádání i kvalitu pracovního prostředí. Urbanity Campus Tachov se stal vůbec prvním průmyslovým areálem v České republice, který získal prestižní mezinárodní ocenění BREEAM Communities. Střechy obou hal budou osázeny fotovoltaickými panely s napojením na bateriové úložiště a samozřejmostí jsou také elektronabíjecí stanice pro automobily.

Urbanity Campus Tachov představuje novou generaci průmyslových areálů, které jsou integrální součástí města a poskytují služby nejen zaměstnancům, ale také místním komunitám. K dispozici je zde závodní lékař, relax zóny, ale také dětská skupina, jejíž založení významně podpořilo předškolní vzdělávání ve zdejším regionu. Urbanity momentálně zahájilo v rámci 2. etapy výstavbu dvou průmyslových budov, do kterých se budou moci klienti nastěhovat ve 2. polovině roku 2024. Jednotky nabízejí výměry již od 5.000 m2 s individuálním uzpůsobením a celkově tak Urbanity dodá na trh přes 31.000 m2 průmyslových ploch. 

„Výrobní budovy stavíme uzpůsobené pro konkrétní klienty, kterým chceme poskytnout prostory šité na míru v nejvyšších standardech. Lidé v práci tráví největší část dne, je proto důležité připravit prostředí, kde se budou cítit dobře. Máme pro klienty také připravené předvybrané architektonické řešení interiérů ve vestavcích, které příjemně sladí barevnost s použitými materiály. Mohou si tak zvolit provedení dle vlastních preferencí. Náš individuální přístup zajišťuje klientovi dlouhodobou spokojenost a nemá tak důvod se poohlížet po jiných prostorách, což vnímáme jako tu nejlepší formu zpětné vazby,“ uvedla Markéta Šimáčková, COO skupiny Urbanity.

Kompletní dostavba areálu počítá také s výstavbou multifunkční budovy, která nabídne ubytování hotelového typu, nebo s projektem veřejného lesoparku a mateřské školy. Již v minulém roce proběhla v kampusu rozsáhlá rekonstrukce infrastruktury a kultivace zeleně společně s implementací a využitím obnovitelných zdrojů energie.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka