Víkendový gastronomický tip: Burgerový víkend v restauraci Hotelu Kašperk

Kuchyně restaurace Hotelu Kašperk, nepřehlédnutelné dominanty náměstí v Kašperských Horách, staví na klasických českých a šumavských pokrmech i světových chutích.

Cílená propagace v Plzni

A návštěvníci tenhle kosmopolitní přístup, korunovaný prvotřídními surovinami převážně z lokálních zdrojů, vítají. Obzvláště, když sezónní menu pravidelně zpestřují speciální gastronomické akce. Již tento víkend, 23. – 24. 9., bude v Kašperku ve znamení burgerů!

Základem burgerového menu jsou poctivé dvousetgramové hovězí burgery v houskách od pekaře z nedaleké Sušice. Maso v certifikované bio-kvalitě z místních šumavských chovů je zpracované a 30 dnů stařené přímo v bourárně Hotelu Kašperk. Tým pod vedením šéfkuchaře Marcela Ondera, šumavského rodáka, který profesní zkušenosti sbíral v Irsku, Americe, Bangkoku, Saigonu nebo Buenos Aires, tradiční burger připravuje v neodolatelných kombinacích. Co třeba ochutnat burger s pancettou a čedarem, Spice burger s modrým sýrem a papričkami jalapenos, Barbecue burger nebo Bull burger s chedarem, cibulovou marmeládou a slaninou? Delikátní chuťový zážitek slibuje i Forest burger, ve kterém kromě dalších ingrediencí nechybí pečené jehličí, a vydatný Big boss burger. Do detailu vyladěné burgerové menu zahrnuje i Vegetariánský burger a Dětský cheesburger Kašperk.  Cena všech burgerů (200 g) je 249 Kč, dětský burger (80 g) za 149 Kč – vždy včetně přílohy: domácí hranolky nebo domácí chipsy.

Kompletně zrekonstruovaný čtyřhvězdičkový Hotel Kašperk stojí v historickém centru Kašperských Hor, městečka uprostřed šumavských kopců, nedaleko královského strážního hradu Kašperk.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka