Viktoria hlásí na Slavii vyprodáno

Poslední vstupenky na utkání se Slavií si během úterního dopoledne rozebrali fanoušci Viktorie Plzeň.

Jarní servisní akce AUTO CB

„Celkem se vrátilo zhruba 200 vstupenek od diváků, kterým nevyhovoval nově stanovený středeční termín. Poslední lístky z této kvóty zmizely z klubového obchodu krátce před jedenáctou dopolední. Domácí sektory tak budou naplno zaplněny, velký zájem o vstupenky hlásí také hosté z Edenu. Těšit se tak můžeme na návštěvu přesahující jedenáct tisíc fanoušků,“ říká k aktuální situaci tiskový mluvčí klubu Pavel Pillár. 

„V tuto chvíli se již vstupenky prakticky nevracejí, ačkoliv fanoušci mají tuto možnost až do úterních 17 hodin v klubovém fanshopu. Prodej je již však v každém případě definitivně uzavřen, lístky na duel se Slavií nebudou k dispozici. Případné vrácené vstupenky z úterního odpoledne využije Viktoria pro potřeby svých mládežnických celků,“ doplnil Pillár. 

Naopak vstupenky na utkání s Libercem jsou nadále k dispozici. Fanoušci si na nedělní duel se Slovanem mohou zajistit lístky také přímo ve středu v Doosan Areně. Pokladny budou vstupenky na Liberec nabízet jak před utkáním se Slávií, tak také cca 45 minut po jeho skončení. Nadále je k dispozici také prodej online a kompletní systém předprodejních míst Plzeňské vstupenky,“ zakončil Pillár.  


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 17.03.2015 11:38



1 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka