Estonský fotbalový útočník Alex Matthias Tamm se chystá na novou kapitolu své kariéry ve Viktorii Plzeň

Tento mladý talent přichází z estonského klubu Nomme Kalju, kde si v minulé sezóně připsal významné statistiky - jedenáct branek a devět asistencí. Jeho výkony mu také vynesly dva starty v dresu estonské reprezentace.

Jarní servisní akce AUTO CB

Sportovní ředitel Viktorie Plzeň, Daniel Kolář, vyjádřil pozitivní hodnocení Tammovy hry a potvrdil, že hráč přichází na zkoušku. Během této zkoušky bude důkladně vyhodnocen jeho výkon, aby se rozhodlo o jeho dalším působení v klubu. Tato příležitost je pro Tamma významným krokem v jeho kariéře, což sám hráč potvrdil projevením nadšení a očekávání. Alex Tamm uvedl, že hrát za Viktorii Plzeň je pro něj velkou výzvou a těší se na přípravné tréninky a zápasy s týmem.

Tammův příchod do Viktorie Plzeň je sledován s velkým zájmem, neboť jeho předchozí výkony naznačují, že by mohl být cenným přínosem pro tým. Jeho schopnost skórovat a asistovat může Viktorii Plzeň pomoci v jejích domácích i mezinárodních ambicích. Fanoušci i odborníci budou s napětím sledovat, jak se Tammovi podaří adaptovat na nové prostředí a jaké výsledky přinese jeho působení v české lize.

ilustrační foto, DALL-E

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka