Zastupitelé zastoupili Mikuláše a nadělovali dětem

V úterý 5. prosince očekávaly děti doma příchod tradičních postav, jejichž přítomnost je předzvěstí příchodu nejkrásnějších svátků v roce. Vážný Mikuláš, zlobivý a hlučný čert spolu s laskavým andělem hodným dětem večer rozdali dárky a dobroty, ty zlobivější dostaly navrch ještě uhlí a brambory.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňský centrální obvod samozřejmě nezapomněl na své malé občánky a spolu s nimi si tuto českou tradici, sahající až do středověku, připomněl. Starosta Radislav Neubauer a místostarostové Radoslav Škarda a David Procházka celý tento týden postupně navštěvovali všechny mateřské školy na území plzeňského centrálního obvodu, aby dětem nadělili mikulášskou nadílku. Tuto tradici dodržují od roku 2015.

Každé dítko se mohlo těšit z adventního kalendáře plného čokolády a reflexního medvídka. Ředitelky mateřských škol si pak mohly vybrat z dalších dárků v rámci prevence bezpečnosti (BESIP), které využijí při výuce - např. reflexní vestičky, dopravní značky aj., například při bezpečnostním vzdělávání u dětí předškolního věku, který je Městským obvodem Plzeň 3 dlouhodobě podporován v nejrůznějších projektech.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 09.12.2017 08:10



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka