Závod Pilsenman 2015 zná své vítěze

O uplynulém víkendu se v Plzni na louce U sv. Jiří odehrál již 13. ročník tradičního závodu IBIS PILSENMAN 2015, který zahrnoval dva různé závody a to triatlon a náročnější terénní kvadriatlon.

Cílená propagace v Plzni

Na start obou závodů se postavilo celkem 137 sportovců. 

Závod v triatlonu IBIS PILSENMAN EASY byl určen pro všechny odvážné závodníky a každý rok jeho popularita roste, letošního ročníku se zúčastnilo rekordních 93 sportovců. Nejrychlejšího času dosáhl Petr Minařík. Mezi ženami se na prvním místě umístila Jindřiška Zemanová. V kategorii tříčlenných týmů zvítězil tým s názvem „Triatlon tým“ ve složení: Dominik Tyrner, Norbert Szabó a Vendula Janoušková. 

Do kvadriatlonu IBIS PILSENMAN se pustilo celkem 44 odvážlivců a čekala na ně náročná trať složená ze čtyř disciplín. Z celkového vítězství se již po páté v řadě radoval zkušený závodník Michal Peitz, který překonal svůj loňský čas a co cíle doběhl za 4:38 hodin. V kategorii žen zvítězila Johana Šťastná. Kategorii dvojic mužů ovládla dvojice Jiří Kunc a Ondřej Moudrý, mezi ženami dominovala dvojice Barbora Kučerová a Zuzana Nosková a smíšenou kategorii vyhrála dvojice Martina Janoušková a Daniel Čapek. 

„Rád bych poděkoval všem závodníkům za účast, partnerům a sponzorům za podporu a také všem dobrovolníkům, kteří i letos pomohli s přípravou a organizací celého závodu. Radost mám také ze zájmu o vložený dětský závod,“ řekl po skončení závodu ředitel Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu. 


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 18.08.2015 20:01



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka