Vítězství v závodu Pilsenman obhájil Brož

V sobotu 12. srpna se konal 21. ročník terénního závodu PILSENMAN 2023. Sportovní akce se uskutečnila na louce u Sv. Jiří v Plzni-Doubravce a okolí.

Cílená propagace v Plzni

Stejně jako v předchozích letech se závodilo v triatlonu i kvadriatlonu a celkem se na start postavilo 86 závodníků. Pro diváky byl připraven doprovodný program a jeho součástí byl dětský duatlon., kterého se účastnilo téměř 40 dětí.
Na nových tratích triatlonového závodu (plavání, cyklistika, běh) dosáhl nejrychlejšího času Tomáš Kamaryt a obhájil tak loňské vítězství.

Závod dokončil v čase 1:32:19 minut. Mezi ženami zvítězila Jitka Fleischhansová. V oblíbené kategorii tříčlenných týmů se na prvním místě umístil tým s názvem „Kos Plzeň“ ve složení: Tomáš Kamaryt, Tomáš Peroutka a Michal Tošner.

Do náročného kvadriatlonu se pustilo 23 závodníků a čekala na ně několikahodinová trať složená z plavání, jízdy na horském kole, jízdy na kajaku/kanoi a běhu. Z vítězství se v čase 4:58:01 radoval Jan Brož z Plzně, který také obhájil vítězství z minulého roku. Hodně odsazenou kategorii mixů vyhrála dvojice Kristýna Eisnerová a Tomáš Eisner.

Ředitel závodu Tomáš Eisner z Pilsenman Clubu akci shrnul: „Rád bych poděkoval všem  sponzorům a partnerům závodu, kteří svoji podoporou pomáhají závod uskutečnit. A velké díky patří také závodníkům, kteří bojovali s náročnou tratí. Už teď se těšíme na další ročník závodu, který se opět uskuteční v polovině srpna“. 

Kompletní výsledky a fotografie ze závodu naleznete na internetových stránkách www.pilsenman.cz.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 16.08.2023 07:00



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka