Pilsenman s novými trasami prověří vytrvalost

Nové trasy závodu Pilsenman otestují fyzické i psychické dovednosti sportovců.

Cílená propagace v Plzni

V sobotu 12. srpna proběhne v Plzni již 21. ročník terénního závodu PILSENMAN 2023. Sportovní akce zahrnuje dva hlavní závody v triatlonu a kvadriatlonu. V obou závodech je možné startovat v kategoriích jednotlivců nebo dvojic/trojic. Hlavní zázemí bude pro sportovce připraveno na louce u sv. Jiří v Plzni-Doubravce.

Start závodu se tradičně odehraje v 10 hodin na pláži Velkého boleveckého rybníka, přihlášeno je téměř 100 závodníků. Pro letošní rok si organizátoři připravili nové trasy pro oba závody a závodníci mají možnost otestovat svoji vytrvalost v jiných podmínkách.

Triatlon PILSENMAN je tvořený z plavání, jízdy na horském kole a běhu. Je to závod méně náročný, určený pro sportovce všech věkových i výkonnostních kategorií a je vhodný také pro začínající sportovce. Mnohem náročnějším závodem je terénní kvadriatlon PILSENMAN, který se skládá z plavání, jízdy na lodi, cyklistiky a běhu, nejrychlejší závodníci na této trati stráví kolem 5 hodin.

Pro mladší sportovní nadšence bude ve 12 hodin odstartován i oblíbený dětský duatlonový závod (jízda na kole/odrážedle a běh). "Kompletní informace k závodům, podrobné mapy, popis všech tratí a další užitečné informace najdete na našich webových stránkách www.pilsenman.cz," dodal ředitel závodu Tomáš Eisner.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
11.08.2023 17:03



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka