Želva si to štrádovala po Borech. Nepostrádáte ji?

Nechybí někomu želva? Strážníci městské policie jí odvezli do záchranné stanice, našla se na Borech.

Cílená propagace v Plzni

Na náměstí Českých bratří si to želva v dopoledních hodinách „štrádovala“ po chodníku. Tady jí objevila čtyřiašedesátiletá Plzeňanka. Nikomu pohybujícímu se v okolí nepatřila, nikdo se k ní nehlásil. Strážníci ze skupiny pro odchyt zvířat ji odvezli proto do Záchranné stanice živočichů v Zábělské ulici, kde ji předali odpovědné pracovnici.

Napilno měli strážníci ze skupiny pro odchyt zvířat poté v odpoledních hodinách. Nejdříve vyjeli k případu zatoulaného pejska ve Skvrňanech. Nález pobíhajícího křížence stafordšírského teriéra v Lábkově ulici nahlásila městské policii pětačtyřicetiletá žena. Pes byl převezen do útulku.

 Své místo v útulku našel také cca 5 letý kocourek. Hlídka ho tam odvezla poté, co jim ho předal muž, který ho nalezl údajně už v nočních hodinách uzavřeného v proutěné přepravce v Palackého ulici. Kocourkovi chyběla pravá zadní končetina, jinak nejevil žádné známky týrání.

Večer předali strážníci do péče útulku ještě další kočku. Přímo na služebnu Městské policie Plzeň – Doubravka ji donesla žena, která jí našla pobíhat v ulici Za Kaštany. Jednalo se o plemeno Sphynx.

foto: mp plzeň

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 19.06.2018 11:40



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka