Andělé pro Verunku

Pojďme podpořit onkologicky nemocnou dvanáctiletou slečnu Veroniku Vrzalovou z Plzně a její rodinu!

Cílená propagace v Plzni

V období od 2. 11. 2017 do 21. 11. 2017 bude probíhat na fb stránce Domovinky aukce ručně paličkovaných „andělských“ obrazů, jejíž výtěžek podpoří onkologicky nemocnou dvanáctiletou slečnu Veroniku Vrzalovou z Plzně a její rodinu. V současné době bohužel není nic konkrétního, co by jí mohlo pomoci. Rozhodli jsme se proto podpořit usměvavou Veroniku touto cestou – alespoň trochu ulehčit její situaci a přinést radost do každého dne. Stejně jako ostatní děti, které jsou dlouhodobě vyřazeny z kolektivu ostatních spolužáků a běžného života, i ona ráda cestuje a poznává nové světy. S vděkem přijímá zájem okolí a užívá si sociálního kontaktu, který jí byl v době hospitalizace odepírán. Peníze nejsou všechno, ale všichni se asi shodneme na tom, že bez nich je život vždycky složitější! Jako poděkování za Váš příspěvek jsme připravili sedm ručně paličkovaných obrazů.

Jedná se o originální ruční práci, kdy sedm předních českých krajkářek – Ivana Domanjová, Milča Eremiášová, Romana a Zuzana Galuszkovy, Světlana Pavlíčková, Jaroslava Perény, Iva Prošková – vybralo či navrhlo obraz s motivem anděla. Jestli jsou totiž andělské bytosti mezi námi, je Veroničina maminka jednou z nich! Vy máte možnost svojí koupí andělské krajky upaličkované Monikou Houškovou a Alenou Holou vyjádřit podporu Veronice a jejím rodičům. Každý obraz je zarámovaný do bílého rámečku o rozměrech 20 x 30 centimetrů a na zadní straně je podepsaný návrhářkou krajky i její autorkou.

Posíláme je do světa za Vámi s přáním, aby pomohly! Snad se nám podaří znásobit radost, kterou tito strážní andělé přinášejí.

Pokud byste chtěli podpořit nejen tuto rodinu i jiným způsobem, je možné kontaktovat Nadační fond Šance onkoláčkům. Jedná se o neziskovou organizaci, která vznikla 17. 12. 2014 se záměrem materiálně a finančně pomáhat dětem s vrozenými vadami, s onkologickým nebo jiným závažným onemocněním a dva roky po jejím ukončení. Zde si také můžete přečíst Verunčin příběh. Ona sama je sluníčko, které dokáže rozsvítit běžný život každému ve svém okolí!

Pro NF Šance onkoláčkům jsme připravili přání a pohledy s motivy jednotlivých obrazů. Výtěžek z jejich prodeje bude směrován na jejich číslo účtu. Stejně jako peníze získané z dražby malého andělíčka z ořechu tagua oblečeného do krajkových šatiček, který nám věnovala Markéta Pišková z www.ekvadornadlani.cz, či andělský perníkový svícen z dílny Michaely Janouškové z www.pernickyzemlyna.cz.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
03.11.2017 08:04




1 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka