Děti si na Špičáku v sobotu 30.ledna zasoutěží a zalyžují zadarmo

Tradičních pět disciplín čeká všechny děti do 14 let v sobotu 30. ledna od 9 do 12,30 hodin tentokrát v prostoru u dojezdu rodinné sjezdovky Spodní Šance (kousek pod novým parkovištěm).

Jarní servisní akce AUTO CB

„V pátek 29. ledna začínají pololetní prázdniny a některým okresům už i jarní. Očekáváme pěknou návštěvu a chceme dětem, co k nám přijedou, udělat radost. Všechny dostanou po dokončení pětiboje skipas na celý den lyžování zdarma,“ uvedl Radek Vaniš ze Ski&Bike Špičák. Jen kvůli odbavovacímu systému potřebují pouze 100 korun na vratnou zálohu k čipové kartě. V kase jim samozřejmě stokorunu po odevzdání čipovky, až skončí s lyžováním, obratem vrátí.

V libovolném pořadí se postupně na jednotlivých stanovištích krmí Yetti sněhovými koulemi, leze do iglú, sráží kuželky ledním medvědem, projíždí slalom ve stylu psího spřežení a koupou tučňáci. Po absolvování soutěží děti odevzdají vyplněnou kartičku s výsledky a dojdou si vyzvednout jízdenku na vleky do kasy. Připravených disciplín se nemusí obávat, protože je bez problémů zvládnou. Tři nejlepší v každé věkové kategorie navíc vyhrají další ceny. „Ty se budou předávat při vyhlašování výsledků u stánku moderátora ve 13 hodin,“ doplnil R. Vaniš.

Kartičku, kam si zapíší své jméno, věk a dosažené body a časy na jednotlivých stanovištích, obdrží také u stánku moderátora. Soutěží se ve třech věkových kategoriích (do 6 let, 7-9 let, 10-14 let). Akci a předváděné výkony přímo na místě komentuje moderátor. Pro zahřátí bude zdarma čaj, pro dospělý doprovod ochucený.

Aktuální info na www.spicak.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka