Hledáte někoho na pravidelný či generální úklid pro SVJ? Je tu pro vás plzeňská firma ÚKLID PRESTO

Pokud jste členem SVJ a hledáte firmu na pravidelné úklidy či pouze na generální úklid, je tu pro vás regionální firma ÚKLID PRESTO. Objednejte si profesionální firmu zabývající se nejen úklidem nemovitostí.

Jarní servisní akce AUTO CB

Nabídka plzeňské firmy ÚKLID PRESTO zahrnuje široké spektrum služeb, včetně komplexního úklidu kanceláří, výrobních hal a komerčních prostor, kolaudačních úklidů, úklidových služeb pro SVJ atd. K dosažení těch nejlepších výsledků využívá moderní úklidovou techniku spolu s profesionálními úklidovými chemikáliemi. 

Máte specifické požadavky? S firmou ÚKLID PRESTO žádný problém

Plzeňská firma ÚKLID PRESTO si uvědomuje, že každé SVJ má specifické požadavky a rozsah úklidu se může lišit. Proto společnost nabízí flexibilitu a individualizaci svých služeb. Můžete si vybrat, zda potřebujete pravidelný úklidový servis nebo jednorázový generální úklid. Tým profesionálních úklidových specialistů se přizpůsobí vašim potřebám, aby zajistil, že úklid bude proveden v přesně stanoveném termínu a podle vašich požadavků.

Záleží vám na ekologii? Firmě ÚKLID PRSTO také!

Firma ÚKLID PRESTO klade důraz na bezpečnost a ekologický přístup svých služeb. Při úklidu používají šetrné a ekologicky šetrné čisticí prostředky, které minimalizují negativní vliv na životní prostředí a zdraví lidí. Generální či pravidelný úklid pro SVJ je důležitým krokem k vytvoření čistého a příjemného prostředí pro všechny obyvatele.

Pozor! Nechte si zpracovat cenovou nabídku zdarma!

Pokud máte zájem o vytvoření cenové nabídky, kontaktujte firmu a využijte nezávazné konzultace. Díky tomu získáte cenovou nabídku přesně odpovídající velikosti prostorů a prováděných služeb. V případě, že jste rozhodnuti pro okamžité objednání jednorázového nebo pravidelného úklidu, v takovém případě využijte rychlé poptávky

Co vše zahrnuje generální úklid SVJ?

Generální úklid pro SVJ zahrnuje následující úkony:

  • komplexní úklid bytových domů v Plzni

  • úklid chodeb a schodišť

  • údržba vstupních dveří

  • údržba, úklid kabiny výtahů

  • úklid sklepních chodeb

  • zabezpečujeme také veškeré generální úklidy

  • mytí oken a prosklení

  • čištění stěn výtahových šachet

  • strojní čištění garážových stání

  • úklidy po rekonstrukcích a revitalizacích

ÚKLID PRESTO, s.r.o.

Mobil: +420 724 055 081
E-mail
: info@uklidpresto.cz
Web
www.uklidpresto.cz

Foto: Alfin Auzikri / Pexels.com

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka