Investujte do svého zdraví, pořiďte si odšťavňovač!

S kvalitním odšťavňovačem s mikrosítkem je příprava šťávy bezproblémová a rychlá, včetně umytí vše zvládnete za pár minut.

Jarní servisní akce AUTO CB

Odšťavňování je získávání šťávy z ovoce a zeleniny, tedy plodů, které jsou bohaté na vitamíny a minerály. Čerstvě připravená šťáva pak obsahuje maximum těchto látek.

Konzumace ovoce a zeleniny v syrovém stavu dodává tělu nezbytné vitamíny, minerální látky, enzymy a vlákninu. Příprava šťávy je velice jednoduchá. Pokud si vyberete kvalitní odšťavňovač s vysokým výkonem, kvalitním nerezovým mikrosítkem, širokým plnícím otvorem, není potřeba ovoce a zeleninu vůbec krájet, jednoduše vložíte celé jablko a během okamžiku máte ve sklenici vitamínovou bombu.

Jak fungují odstředivé odšťavňovače?

Odstředivé odšťavňovače nejprve ovoce či zeleninu nastrouhají na točícím se diskovém struhadle. Vlivem odstředivé síly je pak oddělena dužina od šťávy. Centrifugy, jak bývají někdy nazývány, jsou nejoblíbenějším a nejrozšířenějším typem odšťavňovače.

Vítěz ve Vaší domácnosti? Ano, odšťavňovač Catler.

S odšťavňovači Catler příprava té nejkvalitnější a nejčerstvější ovocné či zeleninové šťávy zabere jen několik málo vteřin. Chytrý a stylový design odšťavňovačů Catler byl navržen s důrazem kladeným především na odolnost, bezpečnost a snadné čištění.

Odšťavňovač Catler JE4010 si poradí téměř s jakýmkoliv druhem ovoce a zeleniny. Velký plnící otvor o průměru 84 mm Vám umožní vkládat celá jablka, pomeranče (oloupané). Složení a rozložení odšťavňovače je otázkou několika málo vteřin. O mnoho více času nezabere ani samotné čištění. S čištěním odnímatelných částí Vám může pomoci i myčka nádobí.

Odšťavňovač s extraktorem pyré

U odšťavňovačů Catler se nabízí jediná otázka. Budete chtít připravovat jen šťávu nebo i pyré?

Odšťavňovač Catler JE4011 je navíc vybaven speciálním přídavným diskem, který ve šťávě zachovává dužinu, která je bohatá na vlákninu. Pomocí přídavného disku můžete zpracovávat měkké ovoce, jako jsou banány, mango, jahody. Jemné pyré poslouží jako základ krémových polévek, dipů, ovocných zmrzlin, ale i jako dětská strava.

Na všechny spotřebiče poskytuje Catler prodlouženou záruku na 3 roky.

Nákup bez rizika – garance vrácení peněz do 100 dnů

Při zakoupení odšťavňovačů Catler JE4010 a JE4011 do 31.1.2017 v e-shopu www.elektroefekt.cz nebo v kamenné prodejně v Klatovech máte možnost vyzkoušení. Nebudete-li s odšťavňovačem spokojeni, můžete využít možnosti vrácení do 100 dnů od nákupu. Více informací zde.

Chcete vidět, jak přístroj pracuje? Zastavte se ve čtvrtek 22.9.2016 na prodejně Elektro Efekt v Klatovech vedle OD Kaufland. Budeme pro Vás odšťavňovač Catler předvádět, ochutnávka je u nás samozřejmostí a zcela ZDARMA.

Autor: Elektro Efekt Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka